Ајде да правиме рок бенд!

• Креатор на темата Креатор на темата Unknown013
  • Време на започнување Време на започнување
Јебига мнозинството се пали на гитара. Тапани за наши услови се скапи, а басс е ретко посакуван инструмент.

Ептен се скапи за наши услови, еден добар ама стварно добар и асален сет ти е околу 1500 евра :(
збориме со се две, три чинели...

Јас сум бивш бассист, ама многу луѓе знаат да ти усерат мерак... па нејќе да е

Epa vaka! Imam edna super idea!
1a.gif
Bi sakala da imam svoj bend, da svirime rock i sl... ali neam so koj...
1tazen4.gif
Se nadevam deka nekoj e zainteresiran!
orkestar.gif

>>!!! Se baraat luge na vozrast od 14 do 17 godini, po moznost od Skopje sto znaat da svirat na nekoj instrument i sto sakaat da formiraat bend!
1a.gif
Vokalot ke bidam jas, se razbira-ako site clenovi(kandidati) vo bendot se slozuvaat, a ako ne
1ripa.gif
togas zdravje, ke najdeme drug vokal.
Luge ve molam ako znaete nekoj sto saka ili ako vie sakate da napravime rock bend ve molam kazete mi-prijavete se! Mnogu sakam da imam bend, ali za ZAL
tazen3.gif
nemam so koj... HELP ME!!!!!! Ke vi bidam mnogu blagodarna
bravo.gif

Site kandidati moze da se prijavat na [EMAIL="blackrose_girl93@yahoo.com"]blackrose_girl93@yahoo.com[/EMAIL]

Па читај од почеток. Ипак еве ти мала помош.

еве јас би сакал да имам бенд. мозам да бидам ритам гитара. али би сакал да свирам old school rock т.е AC/DC, Deep Purple,Led Zeppelin,Black Sabbath и тн. ако не ондак ништо од бизнисот:) толку од мене.

Bratce ti prijavuj se obavezno ja i tti ke si odgovarame so stilot premnogu.

Blackrose_girl da te prasam dali imas prostor kade da svirime i ako imas ajde pobrzo da doagame da se vidime koj so kako

глеам последниот коментар на темава е години назад. хехех

али интересната работа е шо бендов бидна сепак после доолго време. :)

ова се дешава - :)

Ијаа (:
Не ги читав сите коментари на темава. Првите 10 ги прочитав и последниве 3-4 (:
Браво !
Не е рок, али може, се прифаќа xDD
Чекаме свирка (:

Vaka so drugar sakame da formirame bend svirime gitara veke 3 godini i ni trebaat basist i tapanar,po moznost i maski vokal.Sakame da svirime nesto kako Pearl Jam,RHCP,Jimi Hendrix,AC/DC,Nirvana...Po moznost da bidat pomladi 14-17 megjutoa i postari se dobrodojden.Od Skopje sme pa ke ni trebe nekoj sto e isto od Skopje.

Ни фали гитарист за алтернативен метал, поточно повеќе накај хард рок, нешто во стил на Rage Against the Machine, секако со анти-владини пораки, т.е политички настроен бенд. Немора да е алтернативен метал или хард кор, нашиот жанр и стил сеуште треба да го одредиме, но имаме порака, а тоа е нели горенапишаното.

Како и да е, кој сака нека ми пише :)

---

Се бара и тапанар, но овој пат за хард рок бенд (тотално друг бенд), во стил на GnR... и ги знаете другите, ме мрзи да бројам :)

И ја да си дам оглас: басист бара бенд у стил на Metallica, Megadeth, Pantera и нешо Mastodon

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom