- Член од
- 9 август 2009
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 1
Ахам фала Nedved* :smir:
монетарна ако го фатиш на колоквиум го фатиш, на испит е изгор.. на пишување 3 лекции ама премногу бара професорот.... еве ммене ми остана мака мачам
Pa od sea nema da imame 3 kolokviumi,tuku ispitot ke ni bide podelen na 2Да прашам, што е работава со муабетиве околу 2 колоквиуми? Ја баш и не сум во тек... :/
Pa od sea nema da imame 3 kolokviumi,tuku ispitot ke ni bide podelen na 2![]()
Нема.Колеги беееее !!! Хеееееелп!!!! Ке ме пушти на испит етика ако отидам со пријава? :\\\
Hihihihihihi,e neznam so im teknalo,no mene ne me pogoduva mnogu toa i onaka do sea nemav mnogu srekja na kolokviumite,pa taka da dali se 2 ili se 3,jas i onaka si polagav na ispit,hahahahahahahaha :helou:Ајдеееее што им текнало па тоа? Видоа може дека е кнап со 3 колоквиуми па им текна да сменат
Ah koleske,neznam dali ke te pustat,ali ti kazi im deka me znaes mene i sigurno ke te pustat,i ne samo so ke te pustat,tuku i ke polozisКолеги беееее !!! Хеееееелп!!!! Ке ме пушти на испит етика ако отидам со пријава? :\\\
aj da te zamolam i mene ako ne ti e problem da mi gi pratish slikite, zatoa shto ne gi otvara vo pppЕве денес сликнав за уписи... за да нема забунии имате плус со кредитите за сите предмети и колку се плаќа во зависност од надоместокот...
http://www.dodaj.rs/?1f/N9/3NF5bOW3/dsc00223.jpg
![]()
и јас имам проблем со изборните (2-3 поста погоре)...eli=];3733516 напиша:Kolegi aj mala pomos sto e so izbornive predmeti dali mozam da si izberam koj predmet sakam bez razlika koja godina sum zasto na stranata na ekonomski ne pisuva koj izboren predmet koja godina e ili da se vodam po toa vodicot sto mi go dadoa koga se zapisuvav zasto tamu si ima koj izboren za koja godina e?
Оди и објасни и на шефицата она што ја го зборам претходноКои изборни предмети ме советуете да ги зему? Лани се зезна со изборните, па боље овај година со време да си прашам...
Ми се врткат у глава Социологија, Политика на социјален развој, Деловно комуницирање (мислу, најдобро би било кда би земал Англиски јазик, ама не можу пошто ја сам втора година на сметководство и ревизија и имам 2 задолжителни у зимски, што значи дека двата мора да са ми изборни, а англиски I е у летан)... кој сака да помогне, може да ги ѕирне изборните предмети на линко (ќе мора клик и на изборни предмети) и нека пише кои предмети се полесни за поминување (за подигање просек)...
Фала однапред (од позади друг пат) :smir: