ne e nisto skrateno)))))))))
Kolega jel se vi salite samnom???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne e nisto skrateno)))))))))
девојче во претходните 3,4,5,6 ...дена имаше напишано повеќе постови на оваа тема...земи читни си наназад. и за испит не важат Веројатност, Непараметарски методи и уште нешто. прочитај си наназад за сигурно :smir:Kolega jel se vi salite samnom???) ke molam nekoj poinformiran od constantine da mi kaze
Кога искачаш од амф.4 првата канцеларија од лево
Нов сум на форумов, ама како што гледам тука треба да го упатам своето прашање.. Ме интересира дали има некој материјали/скрипти за предметите Економика на претпријатие, и Статистика за бизнис и економија.. Па ако има да ми ги прати на маил или сл.. И секако ако има некој да даде совет уште подоброБлагодарам
Колега скрипти и материјали имаш во Либро, Зоки и.т.н. колку што ти душа сака, дури можеш и да си избереш која ја сакаш:pos2::pos2: Овде може само совет да ти дадеме.
девојче во претходните 3,4,5,6 ...дена имаше напишано повеќе постови на оваа тема...земи читни си наназад. и за испит не важат Веројатност, Непараметарски методи и уште нешто. прочитај си наназад за сигурно :smir:
Дајте совет тогаш ! :wink: Инаку знам за Зоки и Либро, ама како сто чув се вртеле на форумов скрипти економика во ПДФ, ама не оние од скриптарите.. Највеќе ме загрижува Статистика теорија..:nesvest: Не знам што да учам и како да учам.. А задачите ми одат супер![]()
Дајте совет тогаш ! :wink: Инаку знам за Зоки и Либро, ама како сто чув се вртеле на форумов скрипти економика во ПДФ, ама не оние од скриптарите.. Највеќе ме загрижува Статистика теорија..:nesvest: Не знам што да учам и како да учам.. А задачите ми одат супер![]()
И да не знае некој колку се плаќа за презапишување предмет???
Fala devojce na sovetot ama ne prasav na koja strana da najdamfala na odgovorot sepak
![]()
Fala devojce na sovetot ama ne prasav na koja strana da najdamfala na odgovorot sepak
![]()