Kolega jel se vi salite samnom??? ) ke molam nekoj poinformiran od constantine da mi kazene e nisto skrateno )))))))))
Kolega jel se vi salite samnom??? ) ke molam nekoj poinformiran od constantine da mi kazene e nisto skrateno )))))))))
девојче во претходните 3,4,5,6 ...дена имаше напишано повеќе постови на оваа тема...земи читни си наназад. и за испит не важат Веројатност, Непараметарски методи и уште нешто. прочитај си наназад за сигурно :smir:Kolega jel se vi salite samnom??? ) ke molam nekoj poinformiran od constantine da mi kaze
fala mnogu kolega :smir:Кога искачаш од амф.4 првата канцеларија од лево
Колега скрипти и материјали имаш во Либро, Зоки и.т.н. колку што ти душа сака, дури можеш и да си избереш која ја сакаш:pos2::pos2: Овде може само совет да ти дадеме.Нов сум на форумов, ама како што гледам тука треба да го упатам своето прашање.. Ме интересира дали има некој материјали/скрипти за предметите Економика на претпријатие, и Статистика за бизнис и економија.. Па ако има да ми ги прати на маил или сл.. И секако ако има некој да даде совет уште подобро Благодарам
Дајте совет тогаш ! :wink: Инаку знам за Зоки и Либро, ама како сто чув се вртеле на форумов скрипти економика во ПДФ, ама не оние од скриптарите.. Највеќе ме загрижува Статистика теорија..:nesvest: Не знам што да учам и како да учам.. А задачите ми одат суперКолега скрипти и материјали имаш во Либро, Зоки и.т.н. колку што ти душа сака, дури можеш и да си избереш која ја сакаш:pos2::pos2: Овде може само совет да ти дадеме.
Fala devojce na sovetot ama ne prasav na koja strana da najdam fala na odgovorot sepakдевојче во претходните 3,4,5,6 ...дена имаше напишано повеќе постови на оваа тема...земи читни си наназад. и за испит не важат Веројатност, Непараметарски методи и уште нешто. прочитај си наназад за сигурно :smir:
За теорија по статистика покрај од учебникот обрни внимание и на презентациите, таму ги имаш поглавните работи :smir:Дајте совет тогаш ! :wink: Инаку знам за Зоки и Либро, ама како сто чув се вртеле на форумов скрипти економика во ПДФ, ама не оние од скриптарите.. Највеќе ме загрижува Статистика теорија..:nesvest: Не знам што да учам и како да учам.. А задачите ми одат супер
Па во Либро/Зоки ги имаш тие што се на пдф само таму нема да ти ги дадат во пдф туку на листДајте совет тогаш ! :wink: Инаку знам за Зоки и Либро, ама како сто чув се вртеле на форумов скрипти економика во ПДФ, ама не оние од скриптарите.. Највеќе ме загрижува Статистика теорија..:nesvest: Не знам што да учам и како да учам.. А задачите ми одат супер
Е за плаќањето не знам за сигурно да кажам.И да не знае некој колку се плаќа за презапишување предмет???
Бог да чува, едно бараш друго добивашFala devojce na sovetot ama ne prasav na koja strana da najdam fala na odgovorot sepak
Жал ми е што не си во текFala devojce na sovetot ama ne prasav na koja strana da najdam fala na odgovorot sepak