*Smurfette*
He smurfs me, he smurfs me not
- Член од
- 10 јуни 2006
- Мислења
- 538
- Поени од реакции
- 38
Tоа и мене ме занимаЗнае некој дали има или кога ке има рез. по математика?
Tоа и мене ме занимаЗнае некој дали има или кога ке има рез. по математика?
i mene toa me ma4i... sto e najtragi4no jas si se raduvav cel den zs drugarka mi bese na fax i mi kaza deka se polozuvalo so 24 i koga vidov na net deka pisuva 26:nesvest:...... se razocarav. taka da ako ima nekoj sto bil na fax i videl deka treba da imas 26 a ne 24 boda neka kaze pls... da ne idam utre za dzabeLuge ima li sansi da me pusti Taki za 2 poeni?
Ај нека биде фин некој, да ми каже економика на што најмногу да обрнам внимание од матријалот за вториот и третиот колоквиум ? Merci beaucoup
П.С Знае ли некој кога ќе дава оцени е-бизнис ?
I mene toa me interesira i plus dali e nesto skrateno i za ispitot?Ке ми каже ли некој што не требаше да се учи за третиот колок. по статистика ? :smir:
Bi ti kazal, ali posto te nemase za trojnata da cestitas ne ti kazuvamЧисто информативно, се шмекате цело време и на факс или само виртуелно?
Има. Не треба да се учи непараметарски, а исто така немаше задачи од временски серии. Од таа глава научи ги само дефинициите... Поздрав.Tolku li nema nikoj na forumot da kaze sto ne trebase da se uci za tretiot kolokvium po statistika?
Ok. Fala kolega pozzИма. Не треба да се учи непараметарски, а исто така немаше задачи од временски серии. Од таа глава научи ги само дефинициите... Поздрав.