naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.001
- Поени од реакции
- 5.635
Колку што знам колоквиумот е во осум.PRASANJE DO SITE; vo kolku casot e utre kolokviumot po menadzment na mal biznis?
Blagodaram odnapred.
Колку што знам колоквиумот е во осум.PRASANJE DO SITE; vo kolku casot e utre kolokviumot po menadzment na mal biznis?
Blagodaram odnapred.
Pa sigurno ke gi pregleda do vtornik t.e. do utre zasto re4e deka ke bidat istaknati rezultatite so oceni , a vo ocenkata mora da vi se vmetnati tie bodovi.Му вратил асистентот по економмика на некој за семинарската, пошо ја му ја пратив скоро пред една недела и уште ништо не ми вратил ???
на мене ми врати, ама ја поодамна му ја имам испратено. а утре у 2 сигурно ке си ги дознаеш бодовите:smir: трговско од колку е?Му вратил асистентот по економмика на некој за семинарската, пошо ја му ја пратив скоро пред една недела и уште ништо не ми вратил ???
за мене мора да си слободен иначе „ kill “ хехехе ај со лесно на сите утреЗафатен сум бе луѓе(вамп ти си приказна самата за себе)
Онтопик: Од 1 саат е трговско(барем така мислам дека видов, а и некој поназад истото го кажа)
od 1 eДали некој знае сигурно од колку се полага трговско? 1 или 2?
А да си проверите кај него дали ја има добиено семинарската (маилот)...Му вратил асистентот по економмика на некој за семинарската, пошо ја му ја пратив скоро пред една недела и уште ништо не ми вратил ???