Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На студентски колега и за колоквиум и за испит пријавите.Денес беше џунгла.
Рокот ти е до 5 мај, а давањето на листовите за заверка на семестар се даваат на студентски откако ќе се соберат потписите и од 10 мај па натака.:smir:

Фала колешке , бев до факс и за живо чудо немаше жива душа така да завршив за 2 мин ...а со потписи немам гајле вонреден сум :)

позз

Немаше гужва на студентски... зависи кој кога отишол :toe:

На студентски колега и за колоквиум и за испит пријавите.Денес беше џунгла.
Рокот ти е до 5 мај, а давањето на листовите за заверка на семестар се даваат на студентски откако ќе се соберат потписите и од 10 мај па натака.:smir:

Беше џунгла, кога не знаеш кога да отидеш таму. :devil3:
Еве јас кога бев денеска беше празно, влегов, свршив (:nenene:) и најбитното - не искочив целиот испотен.

Е сеа после возев точак и се испотив, али тоа е друга тема...

znae nekoj vo kolku saat ke se polaga mal biznis kolokviumot.

АЈ НЕКА КАЖЕ НЕКОЈ ШТО Е СИГУРEН, ЗНАЧИ ШТО ИДЕЛ НА ПРЕДАВАЊА ТРГОВСКО ИЛИ АКО МУ КАЖАЛ НЕКОЈ ШТО ИДЕЛ НА ПРЕДАВАЊАТА, ДАЛИ ТРЕБА ИЛИ НЕ ТРЕБА ЗА ЧЕК, пошо нема малце баш. Во скриптата 11 страни има за чек :/ ај ве молам нека одговори некој што знае сигурно :) фала

Денес даваше трговско, а во четврток по статистика и од вежбите:smir: Исто така и професорката по економика давала денес, но за тие што не беа присутни денес спомна ли кога ке дава друг пат??? И на кој час даваше денес на 1ви или 2ри ???:pos2::vozbud:Пишете

Денес даваше трговско, а во четврток по статистика и од вежбите:smir: Исто така и професорката по економика давала денес, но за тие што не беа присутни денес спомна ли кога ке дава друг пат??? И на кој час даваше денес на 1ви или 2ри ???:pos2::vozbud:Пишете

Денес на 1ви час давала потписи. Колку што разбрав утре ќе дава пак, иако веќе материјалот е завршен. :wink:

По Економика асистентот ги даваше потписите, со печатот на професорката - нормално. Рече дека и утре на предавање ќе даваат пак без проблем.
Него, слушна некој за сигурно Статистика од 14 глава што треба да се учи, а што не? Знам дека задачи нема да има од таа, но дали треба цела теорија да се знае?

Кои текстови ќе бидат за вториот колоквиум Англиски 2?

Кои текстови ќе бидат за вториот колоквиум Англиски 2?

Hi again :)).
Pa bidejki i mene me interesira istoto, razmisluvam da odam vo sreda na predavanja, i da razberam nesto povekje za kolokviumot.
Pa potoa, ke ti prenesuvam.:smir:

Pozdrav

Hi again :)).
Pa bidejki i mene me interesira istoto, razmisluvam da odam vo sreda na predavanja, i da razberam nesto povekje za kolokviumot.
Pa potoa, ke ti prenesuvam.:smir:

Pozdrav

Ако дознаам и јас нешто за колоквиумот ќе ти пишам :)

АЈ НЕКА КАЖЕ НЕКОЈ ШТО Е СИГУРEН, ЗНАЧИ ШТО ИДЕЛ НА ПРЕДАВАЊА ТРГОВСКО ИЛИ АКО МУ КАЖАЛ НЕКОЈ ШТО ИДЕЛ НА ПРЕДАВАЊАТА, ДАЛИ ТРЕБА ИЛИ НЕ ТРЕБА ЗА ЧЕК, пошо нема малце баш. Во скриптата 11 страни има за чек :/ ај ве молам нека одговори некој што знае сигурно :) фала

асистентката кажа дека за чек и за индустриска сопственост не треба,а друго се треба

а по статистика професорот знаете ли кога ке дава?

професорот и асистентот ке даваат потписи во четврток на предавање

Aj neka pise nekoj ako znae trgovsko pravo koga ke dava potpisi! Denes trebase ama zverot ne dojde a ni asistent nemase.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom