- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.324
- Поени од реакции
- 15.576
Ги немаат ставено уште презентациите по трговско...Колеги ае ако ја има некој презентацијата по трговско право најдено,плис нека остаи линк да ја спуштам,фала однапред....:smir::smir:
Ги немаат ставено уште презентациите по трговско...Колеги ае ако ја има некој презентацијата по трговско право најдено,плис нека остаи линк да ја спуштам,фала однапред....:smir::smir:
Па мене ми кажаа дека може и се пријавив со уште 4 души за семинарска а немам положено ни еден колоквиум по економика.А за економика семинарска се зборува неколку страни наназад, разгледај ги, немаат право тие што не се на колоквиуми, т.е немаат положено 2колоквиум, но оди кај професорот може да те прати кај асистентот и да ти даде тема, само тешко.
Колеги ае ако ја има некој презентацијата по трговско право најдено,плис нека остаи линк да ја спуштам,фала однапред....:smir::smir:
ej a Angliski 2 polagash na kolokvium.На сите ќе давала
Види 2-3 страни поназад.Ако може некој што има јавни финансии да напише што не треба да се учи за третиот колоквиум, фала
Скратени се.Kolegi znae li nekoj za sigurno dali ekonomika e skratena 7mata glava i poslednata ??:nesum:pisete
Поима немам.ej a Angliski 2 polagash na kolokvium.
pijavata treba da si ja nosis na kolokvium ili da se dade treba na studentski ??????????