Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

kosta-p

relax-m
Член од
27 декември 2009
Мислења
63
Поени од реакции
1
dali nekoj znae vezbite od denes statistika dali istite ke gi ima vo ponedelnik i od kolku saat[/quo

nema da ima veke u ponedelnik vezbi samo vo cetvrtok od 8 i od 12 taka kaza ass.dragan :smir:
za info ako ne znaes utre 23.04.2010 ke imame od 8 do 10 pozz

Мајско–јунска испитна сесија http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla/sluchuvanja/91 RASPORED.....RASPORED .......RASPORED .......RASPORED .......

Член од
9 август 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
Колеги многу ќе ми помогнете ако кажете некое прашање за испит по ЕКОЛОШКИ МЕНАЏМЕНТ... :(:(:(:(:(:smir:

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
dali nekoj znae vezbite od denes statistika dali istite ke gi ima vo ponedelnik i od kolku saat[/quo

nema da ima veke u ponedelnik vezbi samo vo cetvrtok od 8 i od 12 taka kaza ass.dragan :smir:

A kade ke se drzat vezbi vo ovie termini?? Vo amf.4??? Ako DA, togas nema li da imame predavanja veke po statistika , oti vo cetvrtok ima vo 12 isto taka vo amf.4 i sega se poklopuva so vezbite:toe::toe:Znae li nekoj nesto|???

Член од
22 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
6
aj ako moze nekoj kolega da mi pomogne...vaka,jas na prv kolokvium imav 48 poeni i profesorkata me pusti..na vtor izvadiv 68 i na spisov me pise deka sum polozen.treba da imam 80 za da pominam ili?
ne mi e jasno..aj ve molam da mi kaze nekoj,posto sum vonreden i ne idam na predavanja...ve molam:smir:
И мене истото ме интересира затоа што сум во иста ситуација и мене ме пушти со услов да одам на II колоквиум но да освојам 80 или над 80 поени а јас имам 64 :S

Член од
19 февруари 2010
Мислења
144
Поени од реакции
0
И мене истото ме интересира затоа што сум во иста ситуација и мене ме пушти со услов да одам на II колоквиум но да освојам 80 или над 80 поени а јас имам 64 :S
jas mislam deka moze da polagame 3 kolokvium,posto na oglasna ne bese nisto naznaceno i bevme vo delot kade sto se pominatite...pa taka vikale sekoja godina i postojano pustale i so pomalce od 80....mene samo me zbuni eden post nekolku strani ponazad,ama izgleda greska svativ...najverovatno kolegata sakase da kaze deka tie sto se pusteni sega na vtor so 48 mozat da odat na 3 pod uslov da vadat 80....sepak,siguren sum deka moze da odime na 3...ako ima nesto nekoj,neka me popravi:smir:

Член од
22 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
6
jas mislam deka moze da polagame 3 kolokvium,posto na oglasna ne bese nisto naznaceno i bevme vo delot kade sto se pominatite...pa taka vikale sekoja godina i postojano pustale i so pomalce od 80....mene samo me zbuni eden post nekolku strani ponazad,ama izgleda greska svativ...najverovatno kolegata sakase da kaze deka tie sto se pusteni sega na vtor so 48 mozat da odat na 3 pod uslov da vadat 80....sepak,siguren sum deka moze da odime na 3...ako ima nesto nekoj,neka me popravi:smir:
Па и јас така мислам само се надевам не го чува списокот што се потпишувавме кај него во кабинет кога ни го кажа тоа за условот. Ама мислам не се до толку да проверуваат ќе одиме на трет па што биде нека биде :)

Член од
19 февруари 2010
Мислења
144
Поени од реакции
0
Па и јас така мислам само се надевам не го чува списокот што се потпишувавме кај него во кабинет кога ни го кажа тоа за условот. Ама мислам не се до толку да проверуваат ќе одиме на трет па што биде нека биде :)

taka e:smir:

kosta-p

relax-m
Член од
27 декември 2009
Мислења
63
Поени од реакции
1

A kade ke se drzat vezbi vo ovie termini?? Vo amf.4??? Ako DA, togas nema li da imame predavanja veke po statistika , oti vo cetvrtok ima vo 12 isto taka vo amf.4 i sega se poklopuva so vezbite:toe::toe:Znae li nekoj nesto|???

nema da bidat u amf4 tuku u amf3 ova zaboraiv da go kazam :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Колеги многу ќе ми помогнете ако кажете некое прашање за испит по ЕКОЛОШКИ МЕНАЏМЕНТ... :(:(:(:(:(:smir:
Што се наоѓа на корицата од книгата по Еколошки Менаџмент (или така нешто)

@lil_miss и ucenik: сами си прашавте, сами си одговоривте, и испадна како што вас ви одговара :pos2::pos2::pos2:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
Ај ако не ви е тешко пишете за Меѓународен бизнис, Сметководствени информациони системи, Ревизија:

1. Дали има книги или само скрипти и во која копирница ги има (за Меѓународен бизнис и СИС)
2. Дали има нешто скратено (за Ревизија)

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
pa ispitot ke bide na raskazuvanje, taka da ke ti se padne cela lekcija da si raskazes :)

da pasam dali ima skripta za 3 kolokvium ekonomika i ako da od kade ja kupivte???

Fak

Член од
30 октомври 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
Ај нека пише некој до кога е рокот за пријавување на испит и дали и тие шо паднале економика можат да праат семинарска?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
pa ispitot ke bide na raskazuvanje, taka da ke ti se padne cela lekcija da si raskazes :)

da pasam dali ima skripta za 3 kolokvium ekonomika i ako da od kade ja kupivte???
Колешке има скрипта економика, во Мавровка ја има скриптата и во Либро и во Зоки, има 18стр.

Ај нека пише некој до кога е рокот за пријавување на испит и дали и тие шо паднале економика можат да праат семинарска?
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla/sluchuvanja/82
А за економика семинарска се зборува неколку страни наназад, разгледај ги, немаат право тие што не се на колоквиуми, т.е немаат положено 2колоквиум, но оди кај професорот може да те прати кај асистентот и да ти даде тема, само тешко.

Член од
13 јануари 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
ima skripta po ekonomika samo sto e mnoguu mala i nedovolna zemeteja od libro ako sakate

Kolegi moze nekoj da mi kaze koga e zakazan ispitot po delovna etika i nekoj ako nesto ima prasanja podvleceno ili so bilo da mi dade ....fala odnapred

Член од
10 април 2010
Мислења
13
Поени од реакции
0
Колеги ае ако ја има некој презентацијата по трговско право најдено,плис нека остаи линк да ја спуштам,фала однапред....:smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom