Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
0
Да прашам некој ако има инфо или постари колеги.Статистика испитот има навика да биде на почеток или на крај од испитна сесија.Мислам на датата на одржавање.Гледам на казнената и на колоквиумите е секогаш на почеток.Ај битно ми е

Јас лани кога полагав статистика во јуни мислам дека беше скоро на крај на испитна сесија.

Член од
8 април 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
pa jas kolku sto znam ako prezentiras poveke od 2 pati ke ti gi dade site poeni za prezentacija, a mislam deka i mn poeni davale ako napravis seminarska ekonomika:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Да не знае сеа некој нешто повеќе за стручниот труд по економика/трговско право??? Кога пријавување, кај кого, преку маил или лично??

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Да не знае сеа некој нешто повеќе за стручниот труд по економика/трговско право??? Кога пријавување, кај кого, преку маил или лично??
Прашав кај асистентот , треба најпрвин да се собере тим од петмина колеги кои ги имаат положено првите два колоквиума , да се прати мејл кај асистентот со име презиме и бр.индекс.
Тој ке врати мејл со тема , упатство за изработка и материјали кои можат да се искористат.
Рокот за предавање на семинарските е 10 Мај.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Прашав кај асистентот , треба најпрвин да се собере тим од петмина колеги кои ги имаат положено првите два колоквиума , да се прати мејл кај асистентот со име презиме и бр.индекс.
Тој ке врати мејл со тема , упатство за изработка и материјали кои можат да се искористат.
Рокот за предавање на семинарските е 10 Мај.
А ќе може со колешки? :toe:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Колешките се само за асистентот, вие може само машки меѓу себе да се комбинирате :pos:
Кај има сила, нема правдина :uvo:
toa e strogo zabraneto:pos2::pos2::pos2:

i Beneamata ke pravis so mene?:smir:
Па не знам колега, да не ти ветувам, може ќе може и со колешки па ќе си барам колешки :smir:

извини :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Кај има сила, нема правдина :uvo:

Па не знам колега, да не ти ветувам, може ќе може и со колешки па ќе си барам колешки :smir:

извини :)
nema veze...aj vidi ako moze so koleski da si pobaram i ja :smir:

Член од
28 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
1
Рокот за предавање на семинарските е 10 Мај.[/Q

Ова за трговско или економика??

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Рокот за предавање на семинарските е 10 Мај.[/Q

Ова за трговско или економика??
ekonomika
trgovsko imame asistentka:smir:

Член од
10 јануари 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
znae nekoj koga ke bide istaknato za polaganje na ispitive vo juni.

kosta-p

relax-m
Член од
27 декември 2009
Мислења
63
Поени од реакции
1
kolegi znaete od prilika matematika koga ke bide ispitot i statistika mislam vo pocetok ili na kraj na sesijata ? no najmnogu za matematika me interesira .fala

Член од
10 јануари 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
matematika ispitot e sekogas na pocetok na sesija,a za statistika nekogas e na pocetok nekogas pri kraj.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom