- Член од
- 7 март 2009
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 1
Колеги, да ми каже некој следната колоквиумска недела ке биде за 3 или 4 недели од сега?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги, да ми каже некој следната колоквиумска недела ке биде за 3 или 4 недели од сега?
Трета колоквиумска недела почнува на 8 мај и трае до 15.Напрај рачунацица за колку недели од сега.Испитна сесија почува од 25 мај.
И не би било лошо да вртите на страните наназад или па да ја отворите економски факултет страната:smir:
Aj честито :smir:, части кафе колешке :tv:Лееелеее, положив и економика и трговско, не ми се верува, еј!! И тоа економика имам 56 поени, повеќе од претходниот пат!!ОМГ
Да се пофалам, за дивно чудо трговско имам 26 поени..може ќе имам една осмица барем:lollipop:
До кога треба да се предадат задолжителните семинарски?
ко што знам, за прва година нема задолжителни семинарски, тие почнуваат од втора година па натака.dali ima zadolzitelni seminarski ppo ekonomika i trgovsko moze li nekoj da mi kaze ve molam
Kolegi ako moze da ve prasam ako nekoj znae da mi kaze : dali po ekonomika dokolku se prezentira poveke pati ke se dobie poveke poeni ili samo 10 ?
Fala mnogu !
angliski 2 ima li rezultati ?