gi nemam za zal deneska eden ljubezen kolega proveri za mene, ama rezz izgleda ke gi ima samo na faxVamgirl aj ako gi imas rezultatite statistika prati mi gi na tina_dusicka@hotmail.com te molam pobrzooo falaaa )
gi nemam za zal deneska eden ljubezen kolega proveri za mene, ama rezz izgleda ke gi ima samo na faxVamgirl aj ako gi imas rezultatite statistika prati mi gi na tina_dusicka@hotmail.com te molam pobrzooo falaaa )
http://groups.google.com/group/finansiskipazariDali znae nekoj kaj moze da vidam rezultati po finansiski pazari i institucii mi kazaa deka bile na nekoj strana na net no nikade ne moze da ja najdam taa strana
Ахам, заклучно со 8ма глава...МЧР за втор колоквиум треба од петта до осма глава (заедно со неа), така :jaj:?
Ти пишав поракаВе молам кој ѓи има прашањата економика на претпријатие и трговско право да ми ги прати
fala ali ne mozam da se zaclenam ne mi odbruva clenstvo taa grupa
beneamata aj ako moze prasanja i na mene:smir::pos2:Пошто гледам дојде до недоразбирање, Т. Право нема прашања, а Економика нема ништо ново, освен тоа што беше претходно кажано... :salut:
...како гласноговорник сум
Колега :violent1:beneamata aj ako moze prasanja i na mene:smir::pos2:
Срам да ви е! Оваа колоквиумска ниедно прашање не најдов... ќе си го бришам профилот шо ми е пропадната инвестиција!Колега :violent1:
памтам:smir: