Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mene me interesira za ekonomika dali sea dolovla e skriptata poso ocigledno nemame vreme za ucebnikot, aj neka pise nekoj od postariite kolegi, i dali ovoj bil najtezok poso mi rekoa ko dekem asistentot rekol na vtor site pagale:smir:

Колеги знае ли некој дали ке има задачи по економика на колок. и кои формули треба онака највеке да се знаат??:vozbud: :smir: Pozz до вас

znae li nekoj tie sto se pusteni so 48 poeni ekonomika dali gi ima na spisocite za polaganje?

znae li nekoj tie sto se pusteni so 48 poeni ekonomika dali gi ima na spisocite za polaganje?
Ги нема на списоците за полагање.Најубаво да си проверите кај професорите или асистентите, за каде да полагате.

dali znae nekoj kaj moze da vidam rezultati po finansiski pazari i institucii mi kazaa deka bile na nekoj strana na net no nikade ne moze da ja najdam taa strana

Aj nekoj ako videl neka kaze vo kolku se polaga trgovsko vo ponedelnik?:smir:

Aj nekoj ako videl neka kaze vo kolku se polaga trgovsko vo ponedelnik?:smir:

Од 14н сме во понеделник

го прашав асистентот по економика за семинарски и рече дека до 20ти април можат да се пријават...

Да прашам за овие клаузулите по трговско дали треба да се учат на памет по шо многу се ?

Дали треба договор за градба да се учи трговско право оти не е во презентаците???:helou:

ljuge ke moze da mi kaze nekoj sto treba da se uci trgovsko koi sllajdovi od zephyr i ima li skrateno nesto fala odnapred :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom