Very Nice Girl
Нојс
- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 160
Koга држи асистентката Маца вежби статистика?
Англиски 2 ќе се полага во колоквиумската недела кога ќе бидат вторите колоквиуми по останатите предмети или на некое од последните две предавања пред колоквиумската недела. Треба само да се договориме дали ќе биде среда или петок во термините кога имаме предавања, зашто само тогаш била слободна, друг ден неможела.да не знае некој кога се полага англиски 2?
po koj predmet e ova? aj kazete deneska do kade predade po ekonomika falaРече дека за овој колоквиум сме имале 90тина страни(ваљда мислеше на книгата, иако не знам дали некој учи од таму), ама не кажа кои презентации треба, 6 презентации се за договори, така да...
Јас имам од неа вежби во петок во 10 :wink:Koга држи асистентката Маца вежби статистика?
по што тие презентации, по економика ли ???
P.S. Да не знае некој кај се наога канцеларијата на асистентката по трговско ?
по трговско право имаме презентации само ко што знам јас, збачи зборам за трговско - не знам колку презентации ќе треба да се научат, а рече дека ќе имаме за овој колоквиум 90тина страници од книгата, ако воопшто некој учи од неаpo koj predmet e ova? aj kazete deneska do kade predade po ekonomika fala
Празно се остава...Zdravo kolegi,sto se pisuva vo modul na prijavata za ispit?
Fala!Празно се остава...
Априлска сесија не можат да полагаат тие кои пишале квадрат уште во септември... Оние кои условно се запишале во септември и не положиле некој од останатите два предмети имаат право да полагаат во оваа сесија.so se desi so aprilska dopolnitelna sesija definitivno nemoze da polagaat tie so poveke od eden ostanat predmet???????????
знаеме скалите накај амф3 и 4 факаш десно па пак десно и одма лево во тоа дупката и поздрави ја од менепо што тие презентации, по економика ли ???
P.S. Да не знае некој кај се наога канцеларијата на асистентката по трговско ?
знаеме скалите накај амф3 и 4 факаш десно па пак десно и одма лево во тоа дупката и поздрави ја од мене
60. Денес ја кажа Марина на часот. Со 50 се пуштени условни ке треба да се надокнадат на втор.Знае некој колку е границата управувачко сметководство 2?:smir:
А сите што имаат над 50 се пуштени условно,да не треба да се иде да се прашува да се моли да се кука60. Денес ја кажа Марина на часот. Со 50 се пуштени условни ке треба да се надокнадат на втор.