Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да прашам нешто.
На списоците по Е-бизнис мене ме нема.
Јас сум вонреден студент.
Да не случајно требало нешо да се прави на таа страната со акаунт шо е на Zephyr или како и да е. Јас неам нишо напраено, НИ со сабскрајб мислам или било шо друго.
Да не поради тоа ме нема на списоците?

Пиши му email на асистентот.

:helou: ЕВТ ДО КОЈА СТРАНА ТРЕБА ТОЧНО ДА СЕ УЧИ??????

Ќе сака ли некој да ми каже кај се кабинетите на асистентите по статистика, Драган и Маца?

Имам проблем со една дефиниција трговско право, во првата презентација. Се наоѓа на 17 слајд и гласи вака:

"Трговски полномошник - вработено лице во друштвото или друго лице кое за награда, законските застапници на друштвото"

нема логика нели?? знае ли некој кои зборови фалат, пошто немам книга за да проверам:)

Имам проблем со една дефиниција трговско право, во првата презентација. Се наоѓа на 17 слајд и гласи вака:

"Трговски полномошник - вработено лице во друштвото или друго лице кое за награда, законските застапници на друштвото"

нема логика нели?? знае ли некој кои зборови фалат, пошто немам книга за да проверам:)

Трговски полномошник - вработено лице во друштвото или друго лице кое за награда, законските застапници на друштвото да води дел и целото друштво.:smir:

Трговски полномошник - вработено лице во друштвото или друго лице кое за награда, законските застапници на друштвото да води дел и целото друштво.:smir:
па и вака некако му фали дел, меѓу награда и законските застапници...:nesum:
тој е законски застапник или законскиот застапник го ополномоштува??

Vo knigata pisuva: vraboteno lice vo drustvoto ili drugo lice koe za nagrada, zakonskite zastapnici na drustvoto go ovlastile da vodi celo ili del od drustvoto vo ramkite na dadenoto polnomostvo. :D

Vo knigata pisuva: vraboteno lice vo drustvoto ili drugo lice koe za nagrada, zakonskite zastapnici na drustvoto go ovlastile da vodi celo ili del od drustvoto vo ramkite na dadenoto polnomostvo. :D
ете го делот што фалеше, фала многу:)

Трговски полномошник - вработено лице во друштвото или друго лице кое за награда, законските застапници на друштвото го овластиле да води цело или дел од друштвото во рамките на даденото полномошно:smir:

па и вака некако му фали дел, меѓу награда и законските застапници...:nesum:
тој е законски застапник или законскиот застапник го ополномоштува??
изв малку сум гладна :) тој е овластен за награда да води дел или целото друштво во рамки на даденото полномоштво од застапниците:smir:

е баш така:smir:

Трговски полномошник - вработено лице во друштвото или друго лице кое за награда, законските застапници на друштвото го овластиле да води цело или дел од друштвото во рамките на даденото полномошно:smir:
Пак ти?:pos2::pos2::pos2:

Може некој да ми каже кај се наоѓа кабинетот на Драган-Статистика???

После амф. 2 лево.

Ќе сака ли некој да ми каже кај се кабинетите на асистентите по статистика, Драган и Маца?

Доволно беше само да почнеш од почеток на страната да читаш и ќе видеше дека веќе беше одговорено....

Пак ти?:pos2::pos2::pos2:

Додека да пишам, веќе сте оставиле 10 коментари... :smir:

За Драган кажаа, после амфи 2 ќе свртиш лево.
Маца - од влезот на факултетот тргнуваш десно и одма после предавална 5 десно, до тетките што чистат :).

Точна ти е информацијата...?

Ај, пак да прашам колку да се осигурам...во колку часот полагаме утре ЈАВНИ ФИНАНСИИ...и каде???:smir:

п.с
(...тешко ли е?? :(:( )...пошто ништо не знам...ил барем така ми се чини...

Јавни се полага во 14:00. Има списоци кој каде полага кај кабинетот на асистентката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom