Со заокруживање ќе бидат, и ќе има само 1 точен одговор, колега не знам до која страна сме, учам од скрипта и од презентациите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дада на заокружување со еден точен одговор...
п.с. до 162 од учебник
Тоа со еден можен одговор знае да биде позафркнато.Толку многу набројувања а еден можен одговор.Незнам како ќе биде
Не мислев у смисла на тоа мене како ми делува психата.Еве на пример етика и економика механички ги учам набројувањата а да ме прашат за шо е тоа набројување врска неам.Но кога ќе видам во можните одговори две исти и ми се враќа филмот.А вака со еден кој знае каде ќе ме одвееПозафркнато??? Сигурно се шалиш...![]()
Вториот и третиот колоквиум статистика како се по тежина ? Колку бодови треба за 9 или 10 и дали може да се прави семинарска ?![]()
И јас ќе учам само од презентации пошто скриптата што ја купив од `Зоки` е толку лоша, преклопени и бледи букви, ништо не се чита. Ако може некој да ми каже што пишува на првите две страни добро ќе ми дојдедоволно ке е од скрипта...јас од слајдови само:wink::helou:
zaedno so 2.6 ili bez taa?do 63 stanica![]()