znaci utre bi trebalo da ima sigurno i ekonomika i statistika? a koj kazal deka ke ima statistika denes?
и јас исто мислам. резултати на неа би биле преголем шок, ту гуд ту би тру!Јас не би играл на картата дека ќе има резултати на нет. Да не претеруваме, доста е што ја оправија страната
Пробај: Ctrl+Shift или Alt+Shiftp.s. sorry ne mi raboti nesto mk podrskata :kesa:
Да да... ако положам статистика само заради драган ќе положам...Луѓе да не ја заборавиме помошта на Драган.13-то прашање под г)... и има уште еден одговор вие го знаете веќе :pos2::pos2::pos2::pos2:
Зависи каде, кај нас кажа асистентот дека се 4 можни....За економика, никој збор не рече колку има, се ќутеа.
Интересното се случи, оставам јас тестот вчера и слушам си праат муабет асистентите, и едната и ја прашуе другава: а бе за прашањава прашаа за одговорите? - никој ништо не праша.
Чекаат да се праша, па да се каже.
Па ако решиле да имаат каква таква добра воља, сами нека кажат а не да чекаат да се прашува.
kolku poeni nosi mnogukraten izbor prasanje? a kolku kejs?
Кејсот вкупно носи 10 поени, 5+5, барем така мене ми кажаа... другите по 2.8 мислам дека треба да носат.kejsovite mislam po 10 poeni, a tie drugite po 2, 2 i nesto neznam tocno toa samo suklev si znae))
Со одлука на Наставно-научниот совет, на студентите кои условно ја запишале учебната година, но заостанатите испити не ги положиле во јануари, одобрена им е дополнителна АПРИЛСКА сесија.
Испитната сесија трае од 27.3 до 13.4 2010. Пријавувањето на испитите трае од 15 до 20.3. 2010.
Што им значи ова "условно"? Се мисли само на тие што запишале 2,3,4та година без некој положен предмет од претходната??? Што значи за тие од 1ва година не важи или јас сум нешто грешка????Инаку ова е добро, за сите што не исчистиле и не положиле нешто во јануари:
Па... веројатно не си грешкаШто им значи ова "условно"? Се мисли само на тие што запишале 2,3,4та година без некој положен предмет од претходната??? Што значи за тие од 1ва година не важи или јас сум нешто грешка????