Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дали утре имаме вежби по статистика со ас.драган од 10 ....?

mislam deka ne,zosto vo prviot cas koga imavme vezbi toj rece deka vo sreda treba da brani doktorat i ovoj cetvrtok rece deka nema da dojdam.ama ne znam zosto nikoj ne kaza nisto, aj ve molam ako znae nekoj sigurno da kaze?:toe:

дали утре имаме вежби по статистика со ас.драган од 10 ....?
утре знам дека има вежби статистика од 10, ама со кој асистент стварно не знам..всушност што е битно? и Маца добро објаснува

Ај нека не оправи некој МАТЕМАТИЧКИ МЕТОДИ на факултетов зашто никој не ја следи професорката,сите се надеваат на вежби а од вежбите ни трага ни глас зашто нема асистенти а уште помалку демонстратори...како било лани прелани???:jaj:

Ај нека не оправи некој МАТЕМАТИЧКИ МЕТОДИ на факултетов зашто никој не ја следи професорката,сите се надеваат на вежби а од вежбите ни трага ни глас зашто нема асистенти а уште помалку демонстратори...како било лани прелани???:jaj:
Исто било и лани и пред две години... итн... итн... :nesvest:

И како наоѓавте чаре??:toe:
Не знам, за тоа треба да ги прашаш колегите од Сметководство и Ревизија, јас вака од слушање... Ама ќе имате вежби, не се секирајте :)

Не знам, за тоа треба да ги прашаш колегите од Сметководство и Ревизија, јас вака од слушање... Ама ќе имате вежби, не се секирајте :)
Па да,професорката рече дека "почнале" да бараат демонстратори..до крајот на семестарот ќе биде..некој од колегите ако е упатен нека пише хелп...

Цитат:
Напишано од girl.mkd
Напишано од filipmakedonski
Не е точно , јас кога бев да земам оценка директно од канцеларија кај проф.Филиповски , ме бараше на списокот и заради тоа добив повисока оценка. Да не бев присутен тогаш , ке ми ставеше 8ка , иако бев на граница за повисоко.

Јас за оценка по економија бев во закажаното време од проф. и плус тоа проф. даваше само потписи а асистентката ги формираше оценките со тоа што ги гледаше само списоците со бодовите освоени од испитот и стручниот труд, а списоците за присуство ги немаше никаде. :zid: :pipi:

Списоците за присутност беа кај проф. Филиповски мене ми рече ако се најдам на три списоци ќе ми стави повисока оцена

Епа за него мислев , ако беа списоците кај него зашто тогаш не ги погледна кога ставаше потписи .Не беше ич фер, но тоа е не сме ние криви :nesum:

Ај ако знае некој нека пише до која страна ќе бидат првите колоквиуми по:
- финансиско сметководство 2
- управувачко сметководство 2
- финансиски пазари и институции

И дали има нешто што не треба да се учи за прв колоквиум за овие предмети?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom