@Lbaneso
Лаеш НЕ касаш !
- Член од
- 19 ноември 2009
- Мислења
- 2.425
- Поени од реакции
- 798
Fala :helou:До бази на податоци е прв колоквиум. Тоа е 100 и некоја... датум не спомна.
Fala :helou:До бази на податоци е прв колоквиум. Тоа е 100 и некоја... датум не спомна.
Имате скрипти и прашања, видете си сами.Епа тогаш дај охрабри не малку :pos2: кажи ни што е тоа толку тешко што го дава, на што треба да се обрне повеќе внимание, pokonkretno za 1-ot kolokvium? pozz
Баш ги охрабри.Имате скрипти и прашања, видете си сами.
inace kade ima prasanja???Имате скрипти и прашања, видете си сами.
abe ako bil denes nekoj na ekonomika neka mi kaze do kaj stigna i dali skrati nesto, inace ekonomika mi e mn tsko, cel den zjapam u kniga, odvaj 10 strani, milion podelbi ima i milion koj sto rekol i zasto rekol
kako moze 61,70,71 i 72 koga se u sredina na lekcii, i plus on gi predal prethoden pat i rekol deka treba da se ucat...ccc, ne se zdraviПрофесорот денес баш кажа дека од 110-134 и 61,70,71,72 стр. не требаат.Другото се е битно:pos2:
Првите 20тина страни се буквално глупи, после тоа е лесно....abe ako bil denes nekoj na ekonomika neka mi kaze do kaj stigna i dali skrati nesto, inace ekonomika mi e mn tsko, cel den zjapam u kniga, odvaj 10 strani, milion podelbi ima i milion koj sto rekol i zasto rekol
Имате скрипти и прашања, видете си сами.
Статистика
Добро де, знаеме дека има, туку зборот ми беше што највеќе пага од материјалот за 1-от колоквиум, и што е тоа ТЕШКОТО што паѓа од тој материјал, поради кое паѓаат многу студенти. Дај кажете ни еднаш веќе да си знаеме, а не само не плашите :pos2:
Ако не си научите како што треба чичко Славе ке ви биде крив , btw Драган ги прави тестовитедава и славе елиминаторни тестови затоа сите паѓаат
Нема тешко што паѓа барем по мене. Задачите се тотално исти како на вежби, а теоријата ако е убаво научена и сфатена не е проблем. Ако е научена на памет можеби е потешко.Статистика
Добро де, знаеме дека има, туку зборот ми беше што највеќе пага од материјалот за 1-от колоквиум, и што е тоа ТЕШКОТО што паѓа од тој материјал, поради кое паѓаат многу студенти. Дај кажете ни еднаш веќе да си знаеме, а не само не плашите :pos2:
Тоа е јасно веќе, туку каде повеќе се паѓа ``елиминацијата``, во задачите или прашањата:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:дава и славе елиминаторни тестови затоа сите паѓаат