Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За економија немаше врска поради тоа што не правеа проблеми и што ги даваа заедно(иако мене ме заебаа).... а за сметководство Зорица мислам дека е проблематична дури и за потписи коа даваше виде нечиј индекс што иде на предавање кај Љубиша и не даде потпис... а сеа тие што се на предавање кај Зорица а потпис земале од Љубиша или незнам какви комбинации нека си ја мислат....

Ни тоа нема врска, кај Владимир ми е пријавен испитот, од него иам потпис а оцена од Таки Фити. Не би ми праеле проблеми, нели?
Па доколку пријавите ги имале заедно нема да ти прават проблем... ма не се секирај, нема никаков проблем, битно ти имај си оценка во индекс :)

Предметите во 2 семестар што се, статистика и економика на претпријатие на ист начин ли се полагаат, со заокружување??? Нека одговори некој од постариве колеги :smir: :wink:

За економија немаше врска поради тоа што не правеа проблеми и што ги даваа заедно(иако мене ме заебаа).... а за сметководство Зорица мислам дека е проблематична дури и за потписи коа даваше виде нечиј индекс што иде на предавање кај Љубиша и не даде потпис... а сеа тие што се на предавање кај Зорица а потпис земале од Љубиша или незнам какви комбинации нека си ја мислат....

Сериозен си за ова :nesvest:. Збориш од лично искуство или онака од трачеви што кружат низ факс ?

Па така некако, ја слушнав со сопствени уши... али прашај од постариве колеги они знаат за оценки како е....

Предметите во 2 семестар што се, статистика и економика на претпријатие на ист начин ли се полагаат, со заокружување??? Нека одговори некој од постариве колеги :smir: :wink:
На ист начин.

Бидете задоволни што Зорица воопшто ставила термин за оцени. Лани немаше никаде објавено, требаше на кугла да гатаме кога да земеме (поточно да и одиш во кабинет во приемно време).

kolegi mozam li da smenam izboren predmet sto mi bese vo prv semestar so nekoj izboren od vtor semestar???:toe:

епа шо вика тогаш naumb дека по економика на претпријатие тестовите се на пишување :wink:
ај прочитај поубаво... зборувам за предмети од втора година, а никаде не напишав дека економика (или тој другиот од Бојаџиоски) се полагаат на пишување :baeh:

ај прочитај поубаво... зборувам за предмети од втора година, а никаде не напишав дека економика (или тој другиот од Бојаџиоски) се полагаат на пишување :baeh:

Како не ти е срам, ни ја збуни колешката па уште и ја караш :)

Се засрамувам :kesa:
Колешке прости ми те молам :pos2:

Како не ти е срам, ни ја збуни колешката па уште и ја караш :)

Така е колега, фала за подршката :icon_lol::vozbud:

Се засрамувам :kesa:
Колешке прости ми те молам :pos2:

опростено ти е, и уште еднаш да не ти се повтори така да ме караш:pos2::pos2:

колеги да не знае некој да ми каже дали може да се смени предмет од втор семестар со предмет од прев???????? ве молам некој ако знае

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom