Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има распоред,вторник и четврток статистика
понеделник,вторник и среда економика на претпријатие
(Ова е за департманите Економија,Финансиски менаџмент,и Менаџмент)
Можеби ке ти послужи..
Поздрав!
a ke sakas da pises od kolku saat ??? :smir::smir::smir: FALA:smir:

Статистика од 8 до 10
Економика понеделник и среда од 8 до 10 а вторник од 11 до 13
мислам дека така бешее...

Нема никаква врска дали ќе одбереш англиски или математика.Битни се поените т.е. оцената што ќе ги добиеш.Одбери си кој ти лежи повеќе и гледај да извадиш јаки поени:smir:
Океј фала, само мене ми е ако имаат двајца исто поени а едниот зел математика другиот англиски, кого ќе одберат или ако има такво нешто ќе има приемен испит? :)))

Нема бе приемен испит... каков приемен :)

Статистика од 8 до 10
Економика понеделник и среда од 8 до 10 а вторник од 11 до 13
мислам дека така бешее...
falaa:smir:

Боби[Мкд];3270908 напиша:
Океј фала, само мене ми е ако имаат двајца исто поени а едниот зел математика другиот англиски, кого ќе одберат или ако има такво нешто ќе има приемен испит? :)))
ke ve odberat i dvajcata, nema veze angliski ili matematika-bodovi si se bodovi i nema priemen:pipi:se nadevam pomognav:smir:

Ima li rezultati statistika ?

Има... видов многу расплакани фаци :/ 19 положени

a ke sakas da pises od kolku saat ??? :smir::smir::smir: FALA:smir:

Ја сликав нешо, само за Е-бизнис (статистика) немам, затоа што е променето.. па повелете:
Статистика:
1ва група - вторник 08-10, четврток 08-10 амф4
2ра група - понеделник 12-14, четврток 12-14 амф 4

Економика на претпријатие:
1ва група - понеделник 08-10, вторник 10-12, среда 08-10 амф4
2ра група - понеделник 14-16, вторник 16-18, четврток 14-16 амф4

Основи на Е-бизнис:
петок 12-16 амф1

Трговско право:
понеделник 10-12, вторник 12-14 амф 4

Боби[Мкд];3270908 напиша:

Нема везе, нема приемни ја со англиски влегов у државна. Глеј само убаво да си го решиш тестот, а секако дека од англиски ќе извадиш боље резултати:smir:

А има некој што слушал како изборен предмет информатички технологии, да кажеше нешто повеќе што се учи и општо како иде со предметот ?

Aj nekoj raspored za e-biznis vtora godina ako ima za ponedelnik neka pise

Ја сликав нешо, само за Е-бизнис (статистика) немам, затоа што е променето.. па повелете:
Статистика:
1ва група - вторник 08-10, четврток 08-10 амф4
2ра група - понеделник 12-14, четврток 12-14 амф 4

Економика на претпријатие:
1ва група - понеделник 08-10, вторник 10-12, среда 08-10 амф4
2ра група - понеделник 14-16, вторник 16-18, четврток 14-16 амф4

Основи на Е-бизнис:
петок 12-16 амф1

Трговско право:
понеделник 10-12, вторник 12-14 амф 4

Е бизнис е во втора група така ? Значи среда е слободен ден.. глупо, наместо пак петок да биде...

Е бизнис е во втора група така ? Значи среда е слободен ден.. глупо, наместо пак петок да биде...
Greska si, tocno e deka e-biznis e vo vtora grupa, samo sto na rasporedot pisuvase poseben termin za statistika za tie so se departman e-biz.
...steta ne zapamtiv koi denovi bea, ali vo poned. ne e sigurno, ako videl nekoj drug neka ti kaze:)

А има некој што слушал како изборен предмет информатички технологии, да кажеше нешто повеќе што се учи и општо како иде со предметот ?
Vaka lesen izgleda ama treba da si redoven-na na tie vezbite sto se inace vaka ispitot e na dva dela : Teorija i Exel

Ајде ве молам ако знае некој да ми каже за Е бизнис конкретниот распоред. Во понеделник во колку часот сме на предавања?

Дап дап, али има и посебен распоред за Е-бизнис само за Статистика.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom