- Член од
- 8 јануари 2010
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 1
Utre smetkovodstvo ocenki kaj prof.Zorica vo 11
Utreee ??? Od kade vakva informacija neli ocenkite ke bidat posle ispitot ??? :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Utreee ??? Od kade vakva informacija neli ocenkite ke bidat posle ispitot ??? :wink:
Ме интересира, дали може студент што е во приватна квота да добие стипендија врз основа на успех ? Ако да, колкав треба да биде успехот ?
И уште некои други услови треба да се исполнети, никој не гарантира дека ќе земаш стипендијаНема везе у која квота си, треба само да напраиш просек над 8.5 :smir:
Molim :smir:Фалааа
А каде е кабинетот на проф. по сметководство Зорица, знае ли некој ?![]()
Od oglasna tabla ama samo prof.Zorica, a prof. Ljubisa ne znam koga?![]()
Па добро нема везе исто е кај кој ке земеме оценка. Иначе фала за информацијава :smir:
Molim :smir:
Na profesorot po smetkovodsvo e levo na Zorica pravo pa na kraj desno citaj na vrata :smir:
Менаџмент на мал бизнис... ист начин на учење како менаџмент, малце е полесна материјата од Менаџмент, ист начин на поставување на прашањата... Сепак препорачувам да го положиш на колоквиуми, оти во оваа сесија испитот го даде на пишување иако беа пријавени повеќе од 50 студенти. Исто така треба да бидеш редовна на предавања, пожелно е и семинарскаAj nekoj od postarite kolegi ako moze da mi kaze podetalno za menadzment na mal biznis, teorija na odlucuvanje i Menadzment na covecki resursi kako e...fala:smir:
Нема врска потписот... важно е кај кого го имате пријавено испитот.Е не е исто. Ако имаш потпис од Љубиша, а оценка одеш да земеш од Зорица:pos2:
Нема врска потписот... важно е кај кого го имате пријавено испитот.
Е не е исто. Ако имаш потпис од Љубиша, а оценка одеш да земеш од Зорица:pos2:
E и исто е :baeh:. Јас имав потпис од Таки Фити , земав оценка од Владимир :wink:
Ни тоа нема врска, кај Владимир ми е пријавен испитот, од него иам потпис а оцена од Таки Фити. Не би ми праеле проблеми, нели?