Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Испитната сесија во мај е или јуни?
Вчера се збореше по факултетот дека била преместена во мај..
Има некој таква информација?

Sto se paga otprilika na smetkovodstvo ispit? imam uceno se, samo da znam koi delovi poveke da gi povtoram. Fala odnapred, pozz :)

Колеги оние кои ве нема на список сметководство, професорот рече да се оди кај него пред кабинет (на денот на полагање) во 8 30 (кој рано рани тест со полесна група граби :pos2:) и тој ќе не подели каде да полагаме.

lele..... :S znaci mozno e da ni dade samo materijal od 3 kolokvium na tie sto padnale na 3? i ziti se objasni ako znaes kaj e toj negov kabinet,mislam...ja sum bila ama mene site kabineti mi se nekako isprepletkani.... :S

lele..... :S znaci mozno e da ni dade samo materijal od 3 kolokvium na tie sto padnale na 3? i ziti se objasni ako znaes kaj e toj negov kabinet,mislam...ja sum bila ama mene site kabineti mi se nekako isprepletkani.... :S

Ау не јас колку што знам нема поправен пошто многу попушти за третиот колокфиум. Од главните скали лево за накај Амф 1 па тука одма десно сврти качи се еден спрат горе, на спратот кога ќе се качиш првата канцаларија од лево е негова. Мислам дека нема ни да стигнеш до вратата бидејќи јас кога прашав ми рече не се секирајте колешке не сте единствена што ја нема на список, што знаци гужви ќе бидат.

Ако нешто неубаво ти објаснив, прашај ме слободно :wink:

Претпоставувам дека сесијата ќе биде најрано крајот на мај... но најверојатно почетокот на јуни :)

Испитната е од 15 Мај до 15 Јуни

Од први феб почнуваме со предавања така? Дали Кикеркова дава поени од присутност?:smir:

Од први феб почнуваме со предавања така? Дали Кикеркова дава поени од присутност?:smir:

Na megunarodna ekonomija sto imav sega so nea, ne davase od prisutnost poeni...ali ubavo e da ides na predavanja zs mnogu ubavo objasnuva i uste na cas ke gi naucis glavnite stvari

kolegi da edno prasanje dali moze da se smeni izboren predmet od vtor semestar so predmet od prv...???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom