Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Колеги за стручен труд по Основи на Економија, ментор треба да се пише професорот или асистентот дека мене асистентот ми даде семинарска работа да пишувам ?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Уште едно прашање за стручниот труд: Дали треба да имаме содржина, воведен дел и заклучок на стручниот труд???

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Уште едно прашање за стручниот труд: Дали треба да имаме содржина, воведен дел и заклучок на стручниот труд???
Види колега овде по овој принцип прави ја, јас според овој ја правев.
http://eco.ugd.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=356:2009-11-09-15-02-04&catid=37:soopstenija&Itemid=90&lang=mk

Член од
21 јануари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
15
Тоа е термин за сите што полагаат Управувачко или само за тие што преполагаат условно? Зашто ја на огласна прочитав дека испитот е на 22ри....или има посебен термин или го преместиле...
Btw, ги има ли некој задачите од zephyr решени по Управувачко?
Терминот е за сите што полагаат цел испит управувачко...Ако сакаш можам да ти го препратам маил-от...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Да не знае некој економија дали дава професорот 10 бода за присутноста, и како одат оценките според бодови.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Да не знае некој економија дали дава професорот 10 бода за присутноста, и како одат оценките според бодови.
:pos2: Го претера со бодовиве.. колку што знам од постариве колеги кај Таки немаш присутност(пошто сите се присутни) а кај Филиповски само доколку си меѓу-оценка тогаш евентуално го погледнувал списокот :toe:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Ај да прашам уште еднаш за секој случај, постои ограничување во големината на стручниот труд по економија ? Може да не биде прифатен ако е премногу голем или постои само минимална граница ?

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
:pos2: Го претера со бодовиве.. колку што знам од постариве колеги кај Таки немаш присутност(пошто сите се присутни) а кај Филиповски само доколку си меѓу-оценка тогаш евентуално го погледнувал списокот :toe:
:):) Па сметководство нели ни ги даде тие бодови?? Ај не 10, колку и да се важно да дадат нешто бре! :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Ај да прашам уште еднаш за секој случај, постои ограничување во големината на стручниот труд по економија ? Може да не биде прифатен ако е премногу голем или постои само минимална граница ?
Сите различно кажуваат... некој вика дека имало некој вика дека нема... јас лично ја прашав Билјана и ми рече дека не е проблем доколку е поголема(само немој да пишуваш книга :vozbud:...)
:):) Па сметководство нели ни ги даде тие бодови?? Ај не 10, колку и да се важно да дадат нешто бре! :)
Сметководство немаше бодови од присуство :kesa:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
vo kancelarija ili ne??? ke gi pise ocenkite utrre na oglasna???
овај четврток сега задутре??????:vozbud::vozbud::vozbud:
Оценките нема да ги пише на огласната табла, професорката не објавува оценки ни од испити, ни од колоквиуми. Утре на огласна табла ќе биде истакнато кога и каде ќе се впишуваат оценки по маркетинг :) Овој четврток, во осум, точно каде не знам... Информацијава е од прва рака, ниво на грешка 0% :pos: Освен ако не се премисли професорката :)

Член од
21 мај 2009
Мислења
15
Поени од реакции
0
КОЛЕГИ АНГЛИСКИ 1 КОГА СЕ ПОЛАГА СТВАРНО ЛИ Е ПРЕМЕСТЕН НА 23???????:jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom