- Член од
- 31 октомври 2008
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 41
vo kancelarija ili ne??? ke gi pise ocenkite utrre na oglasna???За сите што прашуваа...
Внесувањето на оценки по маркетинг ќе биде во четврток во осум... утре ќе пишува на огласна табла
vo kancelarija ili ne??? ke gi pise ocenkite utrre na oglasna???За сите што прашуваа...
Внесувањето на оценки по маркетинг ќе биде во четврток во осум... утре ќе пишува на огласна табла
Па се разбира дека требаУште едно прашање за стручниот труд: Дали треба да имаме содржина, воведен дел и заклучок на стручниот труд???
Види колега овде по овој принцип прави ја, јас според овој ја правев.Уште едно прашање за стручниот труд: Дали треба да имаме содржина, воведен дел и заклучок на стручниот труд???
Терминот е за сите што полагаат цел испит управувачко...Ако сакаш можам да ти го препратам маил-от...Тоа е термин за сите што полагаат Управувачко или само за тие што преполагаат условно? Зашто ја на огласна прочитав дека испитот е на 22ри....или има посебен термин или го преместиле...
Btw, ги има ли некој задачите од zephyr решени по Управувачко?
Па се разбира дека треба
Fala :smir:Види колега овде по овој принцип прави ја, јас според овој ја правев.
http://eco.ugd.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=356:2009-11-09-15-02-04&catid=37:soopstenija&Itemid=90&lang=mk
овај четврток сега задутре??????За сите што прашуваа...
:pos2: Го претера со бодовиве.. колку што знам од постариве колеги кај Таки немаш присутност(пошто сите се присутни) а кај Филиповски само доколку си меѓу-оценка тогаш евентуално го погледнувал списокотДа не знае некој економија дали дава професорот 10 бода за присутноста, и како одат оценките според бодови.
Па сметководство нели ни ги даде тие бодови?? Ај не 10, колку и да се важно да дадат нешто бре!:pos2: Го претера со бодовиве.. колку што знам од постариве колеги кај Таки немаш присутност(пошто сите се присутни) а кај Филиповски само доколку си меѓу-оценка тогаш евентуално го погледнувал списокот
Сите различно кажуваат... некој вика дека имало некој вика дека нема... јас лично ја прашав Билјана и ми рече дека не е проблем доколку е поголема(само немој да пишуваш книга ...)Ај да прашам уште еднаш за секој случај, постои ограничување во големината на стручниот труд по економија ? Може да не биде прифатен ако е премногу голем или постои само минимална граница ?
Сметководство немаше бодови од присуство :kesa:Па сметководство нели ни ги даде тие бодови?? Ај не 10, колку и да се важно да дадат нешто бре!
vo kancelarija ili ne??? ke gi pise ocenkite utrre na oglasna???
Оценките нема да ги пише на огласната табла, професорката не објавува оценки ни од испити, ни од колоквиуми. Утре на огласна табла ќе биде истакнато кога и каде ќе се впишуваат оценки по маркетинг Овој четврток, во осум, точно каде не знам... Информацијава е од прва рака, ниво на грешка 0% Освен ако не се премисли професоркатаовај четврток сега задутре??????