Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Ај вака постариве колеги, доколку можете некако да ги подредите по тежина департманиве како би иделе???
за втора година, менаџмент е најтежок (барем првиов семестар). се кладам! а за понатаму викаат дека финансиски и сметководство биле најтешки, менаџмент и маркетинг на средина, останатите "полесни" биле. ама мене не ми се верува. мислам дека сè е тешко (колку што е и лесно).;)

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Aj nekoj od postarite kolegi ako znae da mi kaze dali ekonomija na ispit prasanjata se so zaokruzuvanje ili se esejski ? Zatoa sto slusnav nesto demek esejski ke bile ??? : S

Член од
2 декември 2009
Мислења
151
Поени од реакции
4
Некој од постарите колеги ке сака де ме информира како е англиски на испит? лесно? тешко? на заокружување е ? :smir:

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
aj ako ne pa moze, posle stara nova godina ke ima rezultati smetkovodstvo - znaci opusteno za praznicite nema potreba od nervozi
:)

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Математика 22 поенииии :vozbud::vozbud::vozbud: епа позз идам јас уште сега да славам Нова Година :salut:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
кога стаиле математика резз?!! случајно некој да не го сликнал списокот со положени колеги? =)

Член од
27 октомври 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
луѓе економија 10 ка почнува од 136 поени 2 години по ред. ( лани и преклани ). Јас преклани имав 134 поени а имав и семинарска ( тогаш семинарската не носеше конкретно поени него ако си меѓу оценка ке ти ја стави демек повисоката ). И со тешки маки ми стави десетка == битно ми стави - Владимир и тоа :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
kolegi dali znaete ekonomija koga ima uvid i koga ima popraven?
popraven mislam deka e koga e i ispitot ama samo za makro ama pak rasprasaj se, a za uvid nemase staveno koga.

луѓе економија 10 ка почнува од 136 поени 2 години по ред. ( лани и преклани ). Јас преклани имав 134 поени а имав и семинарска ( тогаш семинарската не носеше конкретно поени него ако си меѓу оценка ке ти ја стави демек повисоката ). И со тешки маки ми стави десетка == битно ми стави - Владимир и тоа :)
super:vozbud:fala kolega

кога стаиле математика резз?!! случајно некој да не го сликнал списокот со положени колеги? =)
matem stavija u 12 a ima mng so 30 no i padnati:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom