Значи до сега има предадано све што остана од првата и втората скрипта т.е. барем така ми имаат кажано зашто ни јас не идам на предавање... за повеќе незнам дали ќе има, али учи го сеа за сеа тоа...Lugje kazete od kade da se uci delovna etika i sto da se uci za 3 kolokvium i dali so sigurnost se pusteni tie so 56 boda od vtoriot kolokvium da go polagaat tretiot kolokvium?
ова ми го кажа еден другар којшто седи на сите предавања најдалеку во трета клупа, буквално се прати и нон-стоп на паузи нешто го подпрашува Филиповски, така да тешко он да е грешка :helou:Дали си сигурна за овие теми ....за големата депресија знам дека само информативно........но факторите што ја условуваат продуктивноста.......сигурен сум дека не е исфрлена....ама сепак утре ќе идам кај таки на консултации и ќе прашам за овие теми......., АЈ поз
Ау, колку ги мрзам таквите. :devil3:ова ми го кажа еден другар којшто седи на сите предавања најдалеку во трета клупа, буквално се прати и нон-стоп на паузи нешто го подпрашува Филиповски, така да тешко он да е грешка :helou:
Сите со нетрпение го очекуваме :helou: кај да е ке биде :smir:Koga ke objavat spisoci za januarska sesija?
Ne na januarskana dekemvriska sesija mislis?
Ako gi imas potpisite ne treba veke po vtorpat da gi zemes:helou:eli=];3156581 напиша:Ke moze nekoj da mi kaze dali i tie sto se kvadrat treba da zemaat potpisi?
Seuste nema istaknato spisoci za januarska sesija pozzz:helou:Ne na januarska
Од текстовите беа,наједноставни работи,не требаше ни препишување за нив... супер беше :smir:Da se vratam na Angliski,ko so mi kazaa bilo prelesno i se ubile od prepisuvanje poso ovoj del bil opticki. Aj neka kaze odprilika so bea prasanjata ako ima nekoj otideno..
I dali vistina nema da ima usno Ekonomija??? Onaka informativno prasuvam...
Да да, нема да има...I dali vistina nema da ima usno Ekonomija??? Onaka informativno prasuvam...