Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
колеги има ли резултати основи на сметководство ???

нема јас сеа само што се вратив.... не знам на што дроги се тие од студентски прашања коа тестовите се прегледани зашо не ги објават:jaj:
а највише јанѕа ме јаде, стварно сакам да видам што сум напраила.. ај кој ќе иде накај факултет утре нека пише да го оптеретам да провери и за мене :)

а иначе, математика резултати има :)

Јас ќе идам после иам вежби математика од 4-6 саат.

Колеги, математика увид освен утре може да се оде и друг ден или?

Објавени се резултатите математика.
Денеска на сметководство асистентката спомнала дека резултатите од тестовите се сумирани и рекла дека доколку границата била 60 бода , 400 од 700 ке паднеле.Рекла дека границата ке ја спуштат , со цел повекемина да поминат.
Да не спомнаа нешто за усното полагање економија и праењето проекти (т.е. кој има право да го прави тоа) и по колку се бодуваат истите.

Aj porfavor nekoj neka objasni so kako e za zadolzitelnite seminarski vo vtora?? So mozam da izberam sega?

Да не спомнаа нешто за усното полагање економија и праењето проекти (т.е. кој има право да го прави тоа) и по колку се бодуваат истите.
Лани право на усно имаа тие со збир минимум 80 поени. Стручен труд мислам се бодуваше 6 или 8 поени, а усното 12 мислам.
Aj porfavor nekoj neka objasni so kako e za zadolzitelnite seminarski vo vtora?? So mozam da izberam sega?

Стварно и јас сакам да знам :)
Па може да се избере тема од било кој предмет и треба да се пријави доле во студентски, ама со оглед на тоа дека мислам дека помина рокот за пријавување останува за некој од предметите во нареден семестар.

Лани право на усно имаа тие со збир минимум 80 поени. Стручен труд мислам се бодуваше 6 или 8 поени, а усното 12 мислам.
Мислиш минимум 80 поени од првиот и вториот колоквиум, така?

Да де од првите два, ако земеш од 3 малце се тоа поени нема усно тогаш:)

Народе што ке има на испит Англиски во втора? Лани лесно било знам,ама тоа е релативно :wink: колку лесно? :) Ке чести по една оценка што идевме на предавања? :vozbud:

Па може да се избере тема од било кој предмет и треба да се пријави доле во студентски, ама со оглед на тоа дека мислам дека помина рокот за пријавување останува за некој од предметите во нареден семестар.

Tnx :smir:

Знае некој дали деловна етика ја спуштиле границата за тие со 56 бода да можат да полагаат трет колоквиум ??

а како за промена да истакнат резултати основи на сметководство нема да е лошо :vozbud:

Знае некој дали деловна етика ја спуштиле границата за тие со 56 бода да можат да полагаат трет колоквиум ??

а како за промена да истакнат резултати основи на сметководство нема да е лошо :vozbud:
ехее ке почекаш :vozbud: тие први прегледуваат....ама додека објават:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom