Toчно, од тоа за РМ, треба акцизи, ДДВ и царини да се знае што се, другото не.Мислам дека од деловите со црвено треба да се прочита за даночниот систем во РМ , и да се научи што се акцизи и даноци.
Мислам дека не треба да се учи и за дерегулација и приватизација..ама за ова не сум сигурен
Математика тој од доле ми го изм'кна, да му се сневиди... се изнамачив, изнанервирав, и изгледа ќе си изнапоминам ))) Економија видов од колку полагам, и не ми се верува - ЗАБОРАВИВ! ...а тек прва година на факс сум! :pos2: па, дали некој знае кога се термините, поточно дали првиот термин е од 13 или 13 и 30? фала многу, пријатно :kesa:
sigurno ke ima od gerila i virusen tocno ti e mislenjeto i da novi se vo knigata ne e deka ne si dovolno ucelОва што ќе го кажам е само мое мислење, ама... :raz: Очекувам да има неколку прашања од Герила и Вирусен маркетинг... со оглед на тоа што многу го тупеа минатата година со таа книгата за Герила Маркетинг од Jay Conrad Levinson... и со оглед на тоа што се нови делови во книгава по Маркетинг, или па ја не сум учел доволно во минатата година
Исто ќе бидеДали на втор колоквиум економија исто така ќе има 1 или 2 точни одговори како на првиот или ќе има и со 3 и 4???
Da, vo 8h.sigurno ke ima od gerila i virusen tocno ti e mislenjeto i da novi se vo knigata ne e deka ne si dovolno ucel
aj ke vidime sabajle vo 8h e neli ? :party3:
Podrani so prasaneto,marketing polagame utreKolegi sto napraevte marketing dali bese tesko ?
Кажаа до петок а јас бев во понеделник и без проблем ми дадоа потврда. Па мислам дека и сега да одиш ќе ти дадат, само така сакаа да не избрзат.Да ве питам нешто...
Тоа систематскиот што требаше нешо ми зборат дека ако сум немал потврда од таму не ќе сум можел да уверам втор семестар. Може уште да се отиде таму и да се средат тие работи? Знае некој до коа може тоа?