И мене истата група. Интегралот почнав да го решавам како што треба ама заглавив и после почнав на нов начин и пак заглавив и го оставив. А другите ги решив.A математика шо напрајвте ?
Мене ми се падна групата со интеграл и со условен екстрем шо беше и очекувам да положам :back:
И мене ми се падна истата група , гледајки објективно не беше толку заебана , иако условниот екстрем беше релативно потежок за решавање.Интегралот беше средно тежок , а матриците ми се чини дека беа лесни.Прашањата како и секогаш излишни , освен за гагање бодови.И мене истата група. Интегралот почнав да го решавам како што треба ама заглавив и после почнав на нов начин и пак заглавив и го оставив. А другите ги решив.
Се прашувам и јас тоа. Имам 52 бода - две прашања. Ќе мора да одам на консултации, некои комбинации да направиме да и вратам бодови.. ако сака =/Ај некој ако знае нека каже , имам 56 бода на деловна етика. Знае некој која е границата 60 или 50 бода за овој колоквиум и дали има шанса ако е 60 бода да идам да видам дали ке ме пуштат пошто се работи за едно прашање ( 4 бода ).
:nesvest:
baras sovet za marketing )) potocno za vtoriot kolokvium ) nema sovet vazen e celiot materijalАј менаџмент што помина - помина, стварно не беше тешко... Али маркетинг што ќе се прави? Дајте некој од постарите генерации совет?
од кога почнавме со решавање на тестовите, влезе тој еден асистен што постојано кажува што како да се решава, колку одговори има и сл... и посебно нагласи дека границата на овој колоквиум е стриктно 60 бода, што значи дека нема да има намалување подолу(како 56 на првиот), и тоа затоа што ова е втор, а тој дека беше прв можеше да се смали граница со цел да се привикнеме.... башка и овој колоквиум беше 1саат, а првиот кол. 1 и 15мин поради истите причини...Ај некој ако знае нека каже , имам 56 бода на деловна етика. Знае некој која е границата 60 или 50 бода за овој колоквиум и дали има шанса ако е 60 бода да идам да видам дали ке ме пуштат пошто се работи за едно прашање ( 4 бода ).
:nesvest:
Знае ли некој што НЕ ТРЕБА да се учи економија за 2 колоквиум?????
Мислам дека од деловите со црвено треба да се прочита за даночниот систем во РМ , и да се научи што се акцизи и даноци.и јас би сакал да знам тоа што се со црвено мислам дека нема да се падне ама не сум сигурен
Колку што знам се поминува со 51 поен, ама тоа не сум сигурен.so kolku se proagalo menagment?
Ова што ќе го кажам е само мое мислење, ама... :raz: Очекувам да има неколку прашања од Герила и Вирусен маркетинг... со оглед на тоа што многу го тупеа минатата година со таа книгата за Герила Маркетинг од Jay Conrad Levinson... и со оглед на тоа што се нови делови во книгава по Маркетинг, или па ја не сум учел доволно во минатата годинаbaras sovet za marketing )) potocno za vtoriot kolokvium ) nema sovet vazen e celiot materijal
ke vidime utre
pozz
mi se place :pop:baras sovet za marketing )) potocno za vtoriot kolokvium ) nema sovet vazen e celiot materijal
ke vidime utre
pozz