Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Malce kasno so prasuvam,ama ima li nesto posebno so treba da znam za vtoriov kolok. Menadzment ili sve po staro...:pipi:

Етика... би требало да се помине...
Што испадна сега економија, треба да се учи и првата тема од макро така ? :S
Професорот рече дека само четири прашања ќе имало од таа тема и повеќе внимание да се посвети на агрегатна побарувачка и понуда.

kolegi kazete kolku poeni treba za 10ka delovna etika na kolokvium

Да пукнеш ме изнасмеа :) Сите прашуваат дали ќе ја спушти границата и дали дава потпис без присуство, ти прв си што прашува за 10ка :) али ипак убаво е да се знае дека има и такви што поминале добро на етика :)

haha epa jas imav 3 prasanja zgreseno na prviov, a mislam deka i na votriov okolu 3 ke bidat. Za prisustvo, me nema na nieden od spisocite, pa zatoa prasav kako do 10ka, dali ako te ima na spisocite imas nekoi extra poeni i sl...a za pustanje ke ne pusti, ne gi glea spisocite za toa, mi imaat kazano lanski generacii

Па ај размисли, денес сме 21, дали е логично колоквиумската недела да трае две недели?

ako pamtis prvata kolokviumska traese 12 dena :)

Malce kasno so prasuvam,ama ima li nesto posebno so treba da znam za vtoriov kolok. Menadzment ili sve po staro...:pipi:

mn e polesen vtoriot kolokvium menagment --- nema takvi gluposti i sitnici bukvi smeneti takvi raboti ko so ima na prviot :) bi trebalo da imate visoki poeni :)

ај ве молам кажете некое прашање по еколошки менаџмент втор колоквиум пошо утре полагам.ама ве молам бидете побрзи :)

Ај стварно ако може за еколошки некои насоки за втор колоквиум ?:helou:

ај ве молам кажете некое прашање по еколошки менаџмент втор колоквиум пошо утре полагам.ама ве молам бидете побрзи :)

1. Во која доба се појавил еколошкиот менаџмент. 2. Која наука и претходела на еколошкиот менаџмент... хахахаха Абе димитар... ај може има некој на форумов што ќе знае... ти чекај на прашања за колоквиум... немора да учиш :)

а шо беше финтата со прашањето за корицата?точно е тоа?

не извини паметен/а јас учев а све друго е плус :) така да уживај

Ма не се замарам јас ич, само сакав да ти кажам да не чекаш прашања, али ајде може стварно ќе ти каже некој нешто... :)

а шо беше финтата со прашањето за корицата?точно е тоа?

Како што слушнав лани што збореа... точно е.. :)
Имало прашање што слика има на корицата на книгата.

Преку *** ми е од цртички, УПМ :nerv: :jaj:
И уште да го паднам ова, ај у 300 пм :nerv:

Abe tesko li e vtoriot kolokvium ekonomija i smetkovostvo ili otprilika isto kako i prviot ?

Економија исто како првиот, Сметководство нешто потешко од првиот ама сеуште лесно :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom