Професорот рече дека само четири прашања ќе имало од таа тема и повеќе внимание да се посвети на агрегатна побарувачка и понуда.Етика... би требало да се помине...
Што испадна сега економија, треба да се учи и првата тема од макро така ? :S
Да пукнеш ме изнасмеа Сите прашуваат дали ќе ја спушти границата и дали дава потпис без присуство, ти прв си што прашува за 10ка али ипак убаво е да се знае дека има и такви што поминале добро на етикаkolegi kazete kolku poeni treba za 10ka delovna etika na kolokvium
ako pamtis prvata kolokviumska traese 12 denaПа ај размисли, денес сме 21, дали е логично колоквиумската недела да трае две недели?
mn e polesen vtoriot kolokvium menagment --- nema takvi gluposti i sitnici bukvi smeneti takvi raboti ko so ima na prviot bi trebalo da imate visoki poeniMalce kasno so prasuvam,ama ima li nesto posebno so treba da znam za vtoriov kolok. Menadzment ili sve po staro...
1. Во која доба се појавил еколошкиот менаџмент. 2. Која наука и претходела на еколошкиот менаџмент... хахахаха Абе димитар... ај може има некој на форумов што ќе знае... ти чекај на прашања за колоквиум... немора да учишај ве молам кажете некое прашање по еколошки менаџмент втор колоквиум пошо утре полагам.ама ве молам бидете побрзи
Ма не се замарам јас ич, само сакав да ти кажам да не чекаш прашања, али ајде може стварно ќе ти каже некој нешто...не извини паметен/а јас учев а све друго е плус така да уживај
Како што слушнав лани што збореа... точно е..а шо беше финтата со прашањето за корицата?точно е тоа?
не извини паметен/а јас учев а све друго е плус така да уживај