Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
Malce kasno so prasuvam,ama ima li nesto posebno so treba da znam za vtoriov kolok. Menadzment ili sve po staro...:pipi:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Етика... би требало да се помине...
Што испадна сега економија, треба да се учи и првата тема од макро така ? :S
Професорот рече дека само четири прашања ќе имало од таа тема и повеќе внимание да се посвети на агрегатна побарувачка и понуда.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
kolegi kazete kolku poeni treba za 10ka delovna etika na kolokvium
Да пукнеш ме изнасмеа :) Сите прашуваат дали ќе ја спушти границата и дали дава потпис без присуство, ти прв си што прашува за 10ка :) али ипак убаво е да се знае дека има и такви што поминале добро на етика :)

Член од
16 ноември 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
haha epa jas imav 3 prasanja zgreseno na prviov, a mislam deka i na votriov okolu 3 ke bidat. Za prisustvo, me nema na nieden od spisocite, pa zatoa prasav kako do 10ka, dali ako te ima na spisocite imas nekoi extra poeni i sl...a za pustanje ke ne pusti, ne gi glea spisocite za toa, mi imaat kazano lanski generacii

Член од
27 октомври 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
Па ај размисли, денес сме 21, дали е логично колоквиумската недела да трае две недели?
ako pamtis prvata kolokviumska traese 12 dena :)

Malce kasno so prasuvam,ama ima li nesto posebno so treba da znam za vtoriov kolok. Menadzment ili sve po staro...:pipi:
mn e polesen vtoriot kolokvium menagment --- nema takvi gluposti i sitnici bukvi smeneti takvi raboti ko so ima na prviot :) bi trebalo da imate visoki poeni :)

Член од
12 ноември 2009
Мислења
122
Поени од реакции
0
ај ве молам кажете некое прашање по еколошки менаџмент втор колоквиум пошо утре полагам.ама ве молам бидете побрзи :)

Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Ај стварно ако може за еколошки некои насоки за втор колоквиум ?:helou:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
ај ве молам кажете некое прашање по еколошки менаџмент втор колоквиум пошо утре полагам.ама ве молам бидете побрзи :)
1. Во која доба се појавил еколошкиот менаџмент. 2. Која наука и претходела на еколошкиот менаџмент... хахахаха Абе димитар... ај може има некој на форумов што ќе знае... ти чекај на прашања за колоквиум... немора да учиш :)

Член од
12 ноември 2009
Мислења
122
Поени од реакции
0
а шо беше финтата со прашањето за корицата?точно е тоа?

не извини паметен/а јас учев а све друго е плус :) така да уживај

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Ма не се замарам јас ич, само сакав да ти кажам да не чекаш прашања, али ајде може стварно ќе ти каже некој нешто... :)

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
а шо беше финтата со прашањето за корицата?точно е тоа?

Како што слушнав лани што збореа... точно е.. :)
Имало прашање што слика има на корицата на книгата.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Преку *** ми е од цртички, УПМ :nerv: :jaj:
И уште да го паднам ова, ај у 300 пм :nerv:

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Abe tesko li e vtoriot kolokvium ekonomija i smetkovostvo ili otprilika isto kako i prviot ?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Економија исто како првиот, Сметководство нешто потешко од првиот ама сеуште лесно :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom