Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не треба и случајно:
1. Корист од Менаџерска етика
2. Улоги и одговорности во етички менаџмент
т.е. 20-22страна???
3. Критериуми за вредности и стандарди на однесување на фирмите ( залутав на едно предавање и го предаваше ова под 3та точка, така да мислам и тоа ќе го има)
п.с. 22страни етика = 500 страни економија![]()
Корист од Менаџерска етика и Улоги и одговорности во етички менаџмент bea za prv kolokvium. Ama mozebi ke se povtori nekoe prashanje... kaj znam... ako mislis deka e potrebno, povtori / nauchi si gi![]()
Za vtoriot kolokivum se uci od 22 do 36 strana + dopolnitelen materijal za Korporativna opshtestvena odgovornost, Implementacija na KOO i za Kodeksite na etika i nivnata uloga vo obezbeduvanjeto etichko odnesuvanje. Polagame na 21 - sabota. :helou:
(Se izvinuvam za poddrshkata, nema instalirano na ovoj kompjuter i me mrzi da ja sredam:jaj![]()
Колеги, Економија Таки нели имаше спомнато дека тоа што е со црвено не треба да се учи? Или јас сум грешка?![]()
Колеги, Економија Таки нели имаше спомнато дека тоа што е со црвено не треба да се учи? Или јас сум грешка?![]()
Не си грешка колега, јас сум кај филиповски, али и он рече дека не треба тоа што е со црвено и плус не треба Теорија на игри, и уште некои мали делови али не памтам кои беа
Најверојатно после сите редовни колоквиуму т.е. после 28ми... али мислам, не сум сигуренeli=];3087559 напиша:Kolegi koga e vtoriot kolokvium sociologija