Корист од Менаџерска етика и Улоги и одговорности во етички менаџмент bea za prv kolokvium. Ama mozebi ke se povtori nekoe prashanje... kaj znam... ako mislis deka e potrebno, povtori / nauchi si giДа не треба и случајно:
1. Корист од Менаџерска етика
2. Улоги и одговорности во етички менаџмент
т.е. 20-22страна???
3. Критериуми за вредности и стандарди на однесување на фирмите ( залутав на едно предавање и го предаваше ова под 3та точка, така да мислам и тоа ќе го има)
п.с. 22страни етика = 500 страни економија
Епа јас тоа не го учев за прв колоквиум.... ајде ваљда ќе се најде некој да каже за сигурно дали требаат или не тие 2 страни... само мислам дека од 32ра до 36та нема предавано.... и инсталирај си подршка :pos2:Корист од Менаџерска етика и Улоги и одговорности во етички менаџмент bea za prv kolokvium. Ama mozebi ke se povtori nekoe prashanje... kaj znam... ako mislis deka e potrebno, povtori / nauchi si gi
Za vtoriot kolokivum se uci od 22 do 36 strana + dopolnitelen materijal za Korporativna opshtestvena odgovornost, Implementacija na KOO i za Kodeksite na etika i nivnata uloga vo obezbeduvanjeto etichko odnesuvanje. Polagame na 21 - sabota. :helou:
(Se izvinuvam za poddrshkata, nema instalirano na ovoj kompjuter i me mrzi da ja sredam:jaj
Не си грешка колега, јас сум кај филиповски, али и он рече дека не треба тоа што е со црвено и плус не треба Теорија на игри, и уште некои мали делови али не памтам кои беаКолеги, Економија Таки нели имаше спомнато дека тоа што е со црвено не треба да се учи? Или јас сум грешка?
Кога предаваше за даноци рече да се научи делот во црвено. Таму било се што требало да се сфати за даноците... за другите делови не знам, ова за теорија на игри прв пат слушам, јас веќе го научив како и да е...Колеги, Економија Таки нели имаше спомнато дека тоа што е со црвено не треба да се учи? Или јас сум грешка?
Приватизација не треба,а за дерегулација не е сигурно дали ќе го има на колоквиум.Не си грешка колега, јас сум кај филиповски, али и он рече дека не треба тоа што е со црвено и плус не треба Теорија на игри, и уште некои мали делови али не памтам кои беа
Најверојатно после сите редовни колоквиуму т.е. после 28ми... али мислам, не сум сигуренeli=];3087559 напиша:Kolegi koga e vtoriot kolokvium sociologija