Very Nice Girl
Нојс
- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 160
hahah mene ne mi zvuci ubavo 6 meseci zabrana za polaganje
ima vreme do smetkovodstvo, kje se nauci toa nekako... a koa polagame?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само се чудам, ако треба до крај на семестарот да го завршиме целиот учебник, овие два колоквиуми ќе треба по 180 страни да ни бидат :/
А и материјалот станува се потежок..
Dali vcera na delovna etika pusti spisok?
Кога сме веќе кај економија, случајно некој да не провери дали ја имаат во библиотека од Менкју - Principles of Economics ?![]()
сметководство втор е најтежок (другите два ми беа прелесни). учете за вториов не се заебавајте, си нема везе со првиот.
Не е точно. Границата беше 51 поен. Од 16 до 51 поен беа пуштени на дополнителна. Само ќе ви кажам, не се надевајте многу на тоа што било лани, лани си е за лани. Лани границата на прв колоквиум беше 30 поени, а оваа година 40...![]()
Kolku sto razbrav jas pustil asistentot na krajot.
hahah mene ne mi zvuci ubavo 6 meseci zabrana za polaganjeima vreme do smetkovodstvo, kje se nauci toa nekako... a koa polagame?
I ako ne nema na spisocite gubime nesto ? Ili toa e samo za povisoka ocenka za kraj?
Demonstratorkava po matematika na vezbi spomna deka mozno bilo mesto Izvodi i integrali da imame Finansiska matematika... Znaete neshto za toa? Ako e taka, i za ovoj kolokvium ke treba da se ubieme od vezbanje! Od Izvodi i integrali vo zbirka ima 40 zadachi, a od Finansiska matematika 140...
I da, delovna etika me nema na nitu eden spisok... Nemam blaga vrska za materijalov - so, kako, do kade...Ako na kraj me zaebava bas taa profesorka - po glup izboren predmet, ke treba da se dzitnam od 8mi :pos2: