Lorddd
Титула - Лорд
- Член од
- 18 март 2007
- Мислења
- 1.067
- Поени од реакции
- 53
Мислам дека почнуваме од среда. :helou:Koga pocnuvame so predavanja?
Мислам дека почнуваме од среда. :helou:Koga pocnuvame so predavanja?
вака: ако некој не може да положи некој предмет од прва година, било кој (сега, порано не знам како било) и мора да плати како би поминал тогаш тој/таа е ретардиран/а. КрајДраги Јанев - 600
Таки - 600
останати - под 400 нема
800 menadzmentвака: ако некој не може да положи некој предмет од прва година, било кој (сега, порано не знам како било) и мора да плати како би поминал тогаш тој/таа е ретардиран/а. Крај
Инаку бројкине се смешно високи... Веројатно сите си имаат тарифа, ама 600 евра за математика и економија?!?! па што ги напрај ти, менаџмент?!
А??? Што сакаше академскиот граѓанин да каже? Изгледа го немам потребниот вокабулар па не ја сфатив поентата на постов.:nesum:kako ubavo site si se pravdate nikoj nisto ne znael nevini dushicki, kako vie ubavo si znaete, cenovnik ni domashnite od profesorive ne im go znaat ama sigurno ste slusnale muabeti taka e najlesno da se kaze
kako ubavo site si se pravdate nikoj nisto ne znael nevini dushicki, kako vie ubavo si znaete, cenovnik ni domashnite od profesorive ne im go znaat ama sigurno ste slusnale muabeti taka e najlesno da se kaze
Глуп си чим не ја сфаќаш, пер она е ниво над нас. Она математика го положила. А и студира, па убаво и е кога ја викаат академски граѓанин.А??? Што сакаше академскиот граѓанин да каже? Изгледа го немам потребниот вокабулар па не ја сфатив поентата на постов.:nesum:
аман бе .....хаххахаха и Таки имал цена.... )))) побогу :pos2::pos2::pos2::pos2: нај лесно ти е да си научиш:pop:Драги Јанев - 600
Таки - 600
останати - под 400 нема
И не, не се замарам да ги знам цениве на професорите, туку ова го имам слушано од мууабети и не ни планирам да платам за некој испит што ми вреди партиципација за скоро една година.
ама признај дека ти се интересни муабетиве, барем малце?? не?Баталите тарифите... Меѓународна сигурно се полага во 13:30? Ревизија во 16:00? Меѓународна требаше до 93 страна? :raz:
дружино, да се вратиме на темата , остај Чак Норис( неговата светлост), кажете маркетинг истражување....... дали треба онлине деловите и како изгледа колок...утрре полагаммм..:jaj:samo ako mu kazam na bratmi-cak noris ima da ve natepat ubavo:pos2::pos2::pos2::pos2:
za revizija kaza vo 16pmБаталите тарифите... Меѓународна сигурно се полага во 13:30? Ревизија во 16:00? Меѓународна требаше до 93 страна? :raz: