Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас познавам многу убави женски со положен испит Математика за бизнис... Зарем сите му дале? :pos: Немојте бе тука со такви финти, нема врска дали си или не си многу убава, нема врска дали си машко или женско, ако имаш за положување ќе положиш, ако немаш ќе си одиш на испит повторно. Па уште некој кога ќе ми каже „ме мрази професорот“ :pos: Комедии :vozbud:
Незнам за на испит како е, ама на овој првиот колоквиум, скоро на сите убави девојки им ја даде потешката група. Кое и машко да го прашав ми рекоа дека полесната им ја дал нив.

Постои, да, баш денес една колешка ми кажа, ама пријавувањето било од денес па наредниве 5 дена, ако си постара генерација - во ред, ама ако си од поновите ќе мора да поднесуваш молба, па да ти ја одобрат, а со тоа ќе изгубиш време па којзнае дали ќе можеш да пријавиш.

leleee znaci uvek vaka propustam , da iam spremeno molba ali dur mi odgovorat ... aj ke vidam so ke napraam :( kako i da e fala za inf . :)

маркетинг со колку точни одговори ќе бидат прашањата? кажала нешо снеки?

Па тие што се повеќекратен избор ќе може да бидат и со сите точни одговори. А другите се Т/Н, значи од два одговори еден :)

до колку најмалку може да ја спушти границата математика?

А маркетинг памти некој лани за прв колоквиум колку беше границата? Фала.

Ми спомнаа менаџмент имало 400 души со над 40 бода. Можно е или лошо броел човекот? Ја колку што ѕирнав резултати не ми личи дека има баш толку.

Ми спомнаа менаџмент имало 400 души со над 40 бода. Можно е или лошо броел човекот? Ја колку што ѕирнав резултати не ми личи дека има баш толку.
Не сум ги видел резултатите, ама со оглед на тоа што полагаа 1070 души, можно е :)

Фала дечки! Ајде сите што полагаат(ме) утре маркетинг со лесно нека е.

Ајде, само со Котлер напред...

Хехе, и ја имав ист саат со дигитронче на времето :pos:
v5lg8g.jpg

Има ставено списоци и термини за колоквиумот економија? Да знам воопшто дали да одам утре.

Границата менаџмент - 30 бода, сега ми јавија.

Честито на сите кои положија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom