TheBossesSis
~ една жеМска со чаша ~
- Член од
- 1 октомври 2007
- Мислења
- 656
- Поени од реакции
- 16
морално е да се носи книгата на испит? =)Da ke ima kejsovi i ke se nosi knigata na polaganje
морално е да се носи книгата на испит? =)Da ke ima kejsovi i ke se nosi knigata na polaganje
Pa mislam deka treba ali ne sum 100% sigurna.морално е да се носи книгата на испит? =)
за првово не знаев! озбилно... :baeh:Па пожелно е пенкало да носиш А уплатници после полагањата као паднеш ќе носиш
Кажаа... само одамна 2 кејса, 5 точно-неточно и 33 со пет понудени одговори и пет можни. Но кај тие 33 Шуклев назначи дека он е Професор... и го има правото да даде Колку сака (што значи може и повеќе да бидат). 100 можни бода се валјдаPa mislam deka treba ali ne sum 100% sigurna.
Aj nekoj so sigurnost sto znae neka kaze kakov e kolokviumot menadzment, kolku prasanja ima kolku boda i drugi slicni raboti?
Zaso kolku sto znam ni Stole ni Suklev niso ne kazaa podetalno samo kolegi se gledame vo ponedelnik
EEEEjjj...pa i taa kniga vekje...ne mozam da ve svatam zasto tolku se pravi galama okolu tie kejsovi!!!Кажаа... само одамна 2 кејса, 5 точно-неточно и 33 со пет понудени одговори и пет можни. Но кај тие 33 Шуклев назначи дека он е Професор... и го има правото да даде Колку сака (што значи може и повеќе да бидат). 100 можни бода се валјда
И што се однесува на книгата... рече Шуклев дека не мора да ја носиме ако нејкеме...
* не сум бил јас 2 недели на предавања... така да ако смениле нешто, нека пише некој
Јас добро Мислам дека сум минета, очекувам најмалку 64 поени а со 60 се миниКолеги, како поминавте етика ? =))
Pa ne bese loso samo me interesira dali primer vo prasanje kade sto ima povise tocni odgovori dali ke ima poeni ako imam primer samo edno zaokruzeno ili dve..........????Колеги, како поминавте етика ? =))
нема да има поени. мора ако се 3 да имас 3 заокружено за да ти е точен одговоротPa ne bese loso samo me interesira dali primer vo prasanje kade sto ima povise tocni odgovori dali ke ima poeni ako imam primer samo edno zaokruzeno ili dve..........????
Јас добро Мислам дека сум минета, очекувам најмалку 64 поени а со 60 се мини
колеги менаџмент по азбучен ред е распоредот на полагање ?