Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dali mozhe nekoj da kazhe koi predmeti gi ima vo vtora godina -marketing? Dali se uste se izucuvaat predmetite angliski 1,2 :germanski 1,2 i frnacuski 1,2. Kade ja ima oficijalnata programa na kiril i metodij za site departmani?

Kolegi aj da ve prasam sto mislite za ovie predmeti: MIS, Trgovski dogovori i Proekten menadjment. Koj gi imal do sega neka spodeli nekoe mislenje :)
A i ako moze da kaze vo koj semestar se ucat.

Kolegi aj da ve prasam sto mislite za ovie predmeti: MIS, Trgovski dogovori i Proekten menadjment. Koj gi imal do sega neka spodeli nekoe mislenje :)

Оди до факултет и ќе видиш во кој семестар се. Има промени така што никој не може да ти каже со сигурност.

Јас МИС го имав во петти семестар, професорот е еден од најдобрите на факултетот држи многу добри предавања, а испитот без да го научиш тешко да го положиш, инаку има три колоквиуми по 30 прашања а испитот е 50 прашања има и прашања некои и во голем дел се паѓаат и тие, а и трговски догвори мислам дека е лесен предмет го полагавмме заедно со работно право и тие што полагаа викаа дека бил многу лесен, но сепак побарај совет и од другите јас лично го немам полагано.

I po site slucuvanja na ekonomski sto se odluci , ima nekoja generacija kvadrat na predmet ili site sme so kvadrat na godina?

I po site slucuvanja na ekonomski sto se odluci , ima nekoja generacija kvadrat na predmet ili site sme so kvadrat na godina?
Да, генерацијата 2025/2026 ќе има право на квадрат на предмет :)
Многу го тупат на ТВ, Шуклев и така напушташе, тоа се знаеше уште од месец јуни.
Туку ние да не се занесуваме многу со телевизии и ректорати, да си се фатиме за Основи на Менаџмент и на бу-бу-бу-бубање зошто квадрати, кубчиња итн... ќе се пишат :raz:

Znaci oficijalno kako sto kazaa na vesti Suklev e suspendiran, megutoa jas mislam deka normalno toj povtorno ke se predava kaj nas:toe:

Аман од Шуклев! Едвај чекам да ми предава за да видам што е проблемот.Какви колоквиуми/испити дава? И да имаш поени нема да те пушти или тешко е да се освојат? Или...?:jaj::jaj:

ke predava pak i toa ke bide neznam... pekol ja mislam

Јас немам ништо од него, ама ако е така како што викате, дај нешто да организираме да се смени. Не знам што не се буни некој?:toe:

Аман од Шуклев! Едвај чекам да ми предава за да видам што е проблемот.Какви колоквиуми/испити дава? И да имаш поени нема да те пушти или тешко е да се освојат? Или...?:jaj::jaj:

:tapp::tapp::tapp:

Ај честито нов декан...изгледа ви заврши турското ропство :pos:

Оооо... мило ми е што сеуште има вакви храбри студенти. Епа не мора да чекаш да ти предава за да видиш што е проблемот, оди во понеделник на факултет, на таблата за втора година, преброј колку положиле кај него, преброј колку полагале... мислам донекаде ќе ти стане јасно. Мој совет ти е неговиот предмет... на колоквиуми да го земаш, инаку, тешко, многу тешко :raz:

Dali mozhe nekoj da kazhe koi predmeti gi ima vo vtora godina -marketing? Dali se uste se izucuvaat predmetite angliski 1,2 :germanski 1,2 i frnacuski 1,2. Kade ja ima oficijalnata programa na kiril i metodij za site departmani?

Dali mozhe nekoj da kazhe koi predmeti gi ima vo vtora godina -marketing? Dali se uste se izucuvaat predmetite angliski 1,2 :germanski 1,2 i frnacuski 1,2. Kade ja ima oficijalnata programa na kiril i metodij za site departmani

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom