Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, 5 :)

Само да напоменам дека новите генерации (не сум сигурен од која, мислам дека од 2007-ма запишаните), не пишат квадрат на година, туку само на предметот, т.е продолжуваат нормално со студиите со тоа што “спорниот“ предмет го полагаат во следната сесија.

едно прашање во врска со квадратот на предмети.
доколку има предмет кој остане неположен заклучно со февруарската сесија идната година, ( пр. основи на економија, 9 кредити * 10 евра(?) = 90 евра ), дали ќе се плаќа на секоја сесија која следува, независно од тоа дали се полага или не, или на секоја сесија која ќе ја пријави студентот? пример не сакам да полагам во јунска сесија, ќе го пријавам за септемврсика, дали плаќам 180 евра или само 90, за сесијата која го пријавувам истиот.
фала однапред

едно прашање во врска со квадратот на предмети.
доколку има предмет кој остане неположен заклучно со февруарската сесија идната година, ( пр. основи на економија, 9 кредити * 10 евра(?) = 90 евра ), дали ќе се плаќа на секоја сесија која следува, независно од тоа дали се полага или не, или на секоја сесија која ќе ја пријави студентот? пример не сакам да полагам во јунска сесија, ќе го пријавам за септемврсика, дали плаќам 180 евра или само 90, за сесијата која го пријавувам истиот.
фала однапред

Не не, ти само еднаш ја плаќаш таа сума од 90 евра, при запишување на квадратот :)

Како што ми кажа асистентот треба 60% од задачите да се решени, иначе не ми беше премногу тешко:)

Ijj mnogu e toa.. :) A toa da, lesno bese prilicno, samo steta so najgolemiot del onaka dojdoa kolku da si ja probaat srekata(i jas megu niv).. :helou:

Знае ли некој колку е границата за менаџмент или уште ја нема одредено?

Еколошки менаџмент се полагаше на 11ти т.е. 13ти по ново , така?:pipi:

Знае ли некој колку е границата за менаџмент ? :toe::tapp:

vcera me izvesti eden kolega deka granicata ke bide 40 ili 35 no uste nisto ne e sigurno :toe:(PS se izvinuvam za latinicava bidejki od fakultet pisuvam)

granicata po menadzment e 30 poeni taka sum izvesten od asistentot

а кога ќе пишува оценки менаџмент?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom