Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
decki, menadzment sto se tabelite so procenti od nekoi empiriski istrazuvanja treba da se ucat ili ne?

Вака... на последниот колоквиум по Мал бизнис ни даде прашања и од таквите табели. На пример... најмногу какви бизниси во Велика Британија отвараат Азијците... :)

Вака... на последниот колоквиум по Мал бизнис ни даде прашања и од таквите табели. На пример... најмногу какви бизниси во Велика Британија отвараат Азијците... :)
E go preterue...:uvo:

naum, a da ne imas resenija od kejsovi da mi pratis na pp?

Преку 7 планини, 7 мориња, 7 котлини, 7 предмети, ЛЕТО!

хахаха ме насмеа со последниов пост

Lele so mu bese filmot na ekoloski!!!!!!! Pola od prasanjata ne mi bea uopste poznati i baska ni u kniga ne mozev da gi najdam!:kesa: Inace stvarno li na ispit ne bilo opticki?

Lele so mu bese filmot na ekoloski!!!!!!! Pola od prasanjata ne mi bea uopste poznati i baska ni u kniga ne mozev da gi najdam!:kesa: Inace stvarno li na ispit ne bilo opticki?

да,да Пеце рече се што ќе се полага после третиот колоквиум ќе биде на пишување :uvo::tapp:

Kolegi ke ve molam da mi odgovorite na nekolku prasanaja (jas sum vonreden student):
-Dali ispitot organizacisko odnesuvanje e opticki?
-Ja imam knigata Liderstvo a imam i skripta Organizacisko odnesuvanje,dali e dovolno da se uci samo od skriptata?
-Ni vo knigata ni vo skriptata ja nema poslednata glava Organizacisko odnesuvanje i organizacijata:Avtoritet,Mok i politika,Kultura vio organizacijata i Promeni i razvoj.
Dali treba da se uci ovaa glava i kade da ja najdam?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom