- Член од
- 22 мај 2009
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 0
decki, menadzment sto se tabelite so procenti od nekoi empiriski istrazuvanja treba da se ucat ili ne?
Па нема да ти биде на одмет да научиш и тоа, никогаш не се знаеdecki, menadzment sto se tabelite so procenti od nekoi empiriski istrazuvanja treba da se ucat ili ne?
E sega me usreki...Da se pomolam na Suki :se_ molam Sepak fala :wink:Па нема да ти биде на одмет да научиш и тоа, никогаш не се знае
E go preterue...:uvo:Вака... на последниот колоквиум по Мал бизнис ни даде прашања и од таквите табели. На пример... најмногу какви бизниси во Велика Британија отвараат Азијците...
Немам решенија, и мене добро би ми дошлеE go preterue...:uvo:
naum, a da ne imas resenija od kejsovi da mi pratis na pp?
I ti nemas polozeno menadzment??? jas mislev si polozil...:icon_mrgrНемам решенија, и мене добро би ми дошле
A јас се прашувам... дали некогаш ќе положамI ti nemas polozeno menadzment??? jas mislev si polozil...:icon_mrgr
да,да Пеце рече се што ќе се полага после третиот колоквиум ќе биде на пишување :uvo:Lele so mu bese filmot na ekoloski!!!!!!! Pola od prasanjata ne mi bea uopste poznati i baska ni u kniga ne mozev da gi najdam!:kesa: Inace stvarno li na ispit ne bilo opticki?
Ke bide :wink: Suki ako citas, daj olabai malku, pa i nie imame dusa...