-IVANA-
Lady Marmalade
- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 278
- Поени од реакции
- 1
Kolokviumot e na 30!Кој го знае. Туку колоквиумот си останува за 30ти, така?
A nekoj statistika kaj prof.Kalina znae koga e?
Kolokviumot e na 30!Кој го знае. Туку колоквиумот си останува за 30ти, така?
ако е статистика на 28ми ве частам , инаку чув дека изгледа на 27...[/qu
abe aman me izmesavte
Ne bi trebalo. Utre ke znaeme u svaki slucajако е статистика на 28ми ве частам , инаку чув дека изгледа на 27...
ејјј да бе. па може е најдобро да е на 27ми, да може да се гледа вечерта фудбал на раатNe bi trebalo. Utre ke znaeme u svaki slucaj
Ali moze moze i 28-mi 27-mi e liga sampioni
Samo bojkot na studenski sojuz zasto za niso ne gi bivaA imame pravo da se bunime ili neso? Ovie od studenstki sojuz kaj se da se bunat? Treba malce red na tie studenstki da se vovede. Patesestvija se tamu :nesvest:
Ama bogami ako im go skratime toa 100 ce so go plakame, ke gi boli....Многу ги боли на тие од студентски сојуз ако ги бојкотираме
Moja greska! NE odgovara 28 :pos2::pos2: 27 daj bozeNe bi trebalo. Utre ke znaeme u svaki slucaj
Ali moze moze i 28-mi 27-mi e liga sampioni
Assistentkata rece deka lani padnale samo 13 dusi na 3 kolokvium... No toa ne mora da znaci deka e lesen :nesum:baram sovet od postari generacii tret kolokvium statistika na so da obrnam vnimanie? dali e tezok
ostaj ti so zborata asistentite..sporend niv se e lesno kako H2OAssistentkata rece deka lani padnale samo 13 dusi na 3 kolokvium... No toa ne mora da znaci deka e lesen :nesum: