Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ke moze li nekoj da mi kaze kakov e ispitot Marketing,kakvi prasanja se pagaat,na sto da obrnam vnimanie?

Ke moze li nekoj da mi kaze kakov e ispitot Marketing,kakvi prasanja se pagaat,na sto da obrnam vnimanie?
Па слободно можеш да обрниш внимание на се :)
Не се зезам Маркетинг се учи цела книга ако се сака да се положи :)

Додуша има маркетинг некои лекции (се на се околу 10 страни од цел учебник) што не ги барала до сега :pos:

може некој да ми каже еколошки од која до која треба, и дали има некои делови шо не требаат?

Ekoloski menagment treba od 36-40;89-109;113-119;175-180;187-219

ептен ја утешииии:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ајде да видиме дали ти ке ме утешиш :)
На што да обрнам внимание,што најчесто се паѓа на испит по предметите
-Управувачко сметководство I
-Финансиско сметководство I

Ајде да видиме дали ти ке ме утешиш :)
На што да обрнам внимание,што најчесто се паѓа на испит по предметите
-Управувачко сметководство I
-Финансиско сметководство I
ииииии како ме погоди јас го докторирав управувачко:pos2: иначе има едно 20 лекции што 100% ги дава да ги најдам ќе правам SEND а за фин. имаше тестови едни и буквално како нив се пагаа е сеа прашање е дали може да ги најдеш од некој :wink:

ииииии како ме погоди јас го докторирав управувачко:pos2: иначе има едно 20 лекции што 100% ги дава да ги најдам ќе правам SEND а за фин. имаше тестови едни и буквално како нив се пагаа е сеа прашање е дали може да ги најдеш од некој :wink:

Ај кога ке најдеш кои 20 лекции 100% ги дава управувачко на испит ако сакаш прати ми ги и мене, па може со тие лекции ќе успеам конечно да го положам на 16 април :)

Поздрав

ај ако може некој и мене да ме услужи, статистика до која страна треба за втор, и дали има исфрлено нешто(плиз сеј јес!)?

ај ако може некој и мене да ме услужи, статистика до која страна треба за втор, и дали има исфрлено нешто(плиз сеј јес!)?

207-341 ништо избацено, освен тоа за компјутери:) Бар за сега.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom