Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а некој да каже за фин пазари што може да се очекува на колоквиум :wink:

Има некој од 2 -ра година, менаџмент да ми каже финансиски менаџмент каков испит дава т.е. колку прашања, колку задачи кога не е оптички туку обично и дали прашањата се одговараат кратко или цели лекции?

Го имам за предмет на постдипломски...вака како ептен заебан испит ми стои, иако професорот е добар.:)
МНоооогу формули бе, математика у пм...
Прашања стандард се 20-30...:toe:

Има некој од 2 -ра година, менаџмент да ми каже финансиски менаџмент каков испит дава т.е. колку прашања, колку задачи кога не е оптички туку обично и дали прашањата се одговараат кратко или цели лекции?

има шанси да не е оптички ????????? аааааааа лошооо :@

Ekonomika za vtor kolokvium da ucime od skripta ili od ucebnik??? Neso denes mi spomnaa deka za vtor davala od ucebnik?Pa aj ja da si prasam...

и за прв колоквиум економика викаше ке дава од учебник али се беше од скрипта , така да ... :)

За втор колоквиум скриптата мислам нема да ви помогне многу :)

Finansiski pazari,spored mene da gi procitas prezentaciite,zosto mislam deka od tamy se pagaat poveketo od prasanja.

дечки има резултати надворешна трговија?

Finansiski pazari,spored mene da gi procitas prezentaciite,zosto mislam deka od tamy se pagaat poveketo od prasanja.
конечно гукна некој нешто за фин пазари за момент помислив сум ја утнал темава :pos2::pos2::pos2::pos2:

конечно гукна некој нешто за фин пазари за момент помислив сум ја утнал темава :pos2::pos2::pos2::pos2:
kolegi sto se zarate nemate se uste kniga... i verojatno ke polagame za vreme na vtora kolokviumsa nedela, ako izleze knigata vo sprotivno samo prezentaciite ni se dovolni

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom