Значи ако ти само едно прашање си згрешила или ти фали како што велиш ти би требало да имаш 18 поени. А ако е така ти ќе си положела.Значи тебе ти фалат повеќе прашања. Тоа беше поентата што сакаше да ја каже професорот, а и јас.:smir:Твити ти мене ме читаш?!Едно прашање ми фали(тоа погрешно обоеното),а не 20,барем бодовите си ги знам и знам што направив,божеее...друго,реков САМО за маркетинг важи правилото со по еден шифрарник,а не за други предмети...И не сум само јас тука таа паметната тоа што го тврди или ти си за опција сама против сите:smir:
Го погоди човекот кој го цитираше...лапсус мајсторот...да се молиме дожд да заврне да ни се оправи економијата...и слично.
На кое место полагаше прв колоквиум и кои беа асистенти?Значи ако ти само едно прашање си згрешила или ти фали како што велиш ти би требало да имаш 18 поени. А ако е така ти ќе си положела.Значи тебе ти фалат повеќе прашања. Тоа беше поентата што сакаше да ја каже професорот, а и јас.:smir:
А што се однесува за шифрарниците првиот колоквиум маркетинг побарав шифрарник зашто згрешив и ми дадоа,а верувај немам никакви врски. Али добро може ова правило гласи само за вториот колоквиум!?
Амфитеатар 4.Асистенти беа Биљана по економија и уште еден фин дечкоНа кое место полагаше прв колоквиум и кои беа асистенти?
И јас бев во иста ситуација на првиот колоквиум ама за среќа положив тогаш. Ама изгледа среќата не ме пратеше и на вториот:pos2::pos2::pos2:
Ти дефинтивно не си ме прочитала убаво.Мене ми фали едно факинг прашање за да поминам,она кое погрешно го обоив во шифрарник,а ми е со сигурност точно.А не дека имам 19 бода ор самтинг...не знам кој дел не го разбра,бев совршено јасна.По која логика ми фали едно прашање,а сите останати ми се точни и сум паднала...:nesum:.По 2 поминати години на факултетов веројатно знам што се случува и не сум падната од Марс.
Не ти дефинитивно не ме рабираш или очигледно не сакаш да ме разбераш.Али ај..:pos2::pos2::pos2:
Ти дефинтивно не си ме прочитала убаво.Мене ми фали едно факинг прашање за да поминам,она кое погрешно го обоив во шифрарник,а ми е со сигурност точно.А не дека имам 19 бода ор самтинг...не знам кој дел не го разбра,бев совршено јасна.По која логика ми фали едно прашање,а сите останати ми се точни и сум паднала...:nesum:.По 2 поминати години на факултетов веројатно знам што се случува и не сум падната од Марс.
Што се однесува до шифрарниците,професорката јасно си дојде и си кажа,нов шифрарник само за утнат индекс,со нагласување.
Поентата на колешката и е ...:pos2::pos2::pos2:
Што се однесува до шифрарниците,професорката јасно си дојде и си кажа,нов шифрарник само за утнат индекс,со нагласување.
i jas polagav tamu i ne mi dadoa sifrarnik:nenene:ama moze razlicen tajming sme bile mene asistenti mi bea ovoj od ekonomika ljupco eftimov i taa nekoja si marina smetkovodstvo mn napnata zenaАмфитеатар 4.Асистенти беа Биљана по економија и уште еден фин дечко
Јас бев во амф.3,не во амф.4 Моја грешка.i jas polagav tamu i ne mi dadoa sifrarnik:nenene:ama moze razlicen tajming sme bile mene asistenti mi bea ovoj od ekonomika ljupco eftimov i taa nekoja si marina smetkovodstvo mn napnata zena
Абе чејнс.. нели пишав дека маркетинг е бубање, за разлика од менаџмент е пологично.@ tomsaso Другар како може да се заснова на логика и знаење она прашањето кој е втора а кој шеста фаза од системот за избор на дистрибутивни канали:Јас тоа го одговорив точно само затоа што го научив на памет системот.Ако беше апла по логига верувај ќе положеа повеќе студенти.
Иначе дебатава што се одвива во врска со шифрарнициве,да не е фер што Снеки дава само еден шифрарник,но јебига тоа е.Јас пет пати го проверував одговорот пред да го пренесам во шифрарникот.Иако беше кнап времето.
@ the mummy Другар што смер си?Можно е и двата да ти бидат задолжителни да знаеш!