N
NeMiRnA
Гостин
Абе математика од оваа гледна точка ич не е тешко,сериозно.Кога ќе размислам Драге баш е симпатичен напален стар дедо хахахахахаха...учете си и немате проблем.Статистика е веќе нешто друго.
Абе математика од оваа гледна точка ич не е тешко,сериозно.Кога ќе размислам Драге баш е симпатичен напален стар дедо хахахахахаха...учете си и немате проблем.Статистика е веќе нешто друго.
Абе ајде што ти е,цело време врти едни исти задачи.Веројатност научи ги само за прв и готово те пушта.Мене бар ми беа лесни.
Мене проблем ми се меѓународна и фин.менаџмент деновиве.Ти како стоиш со нив?!
ne si jedni drugar po se izglea ako se lesni zadacite spagaame u taa kategorija na luge heheh:nesum:не е тешкоооо ?
е па ондак ја изглеа глуп сум
?????????????Абе математика од оваа гледна точка ич не е тешко,сериозно.Кога ќе размислам Драге баш е симпатичен напален стар дедо хахахахахаха...учете си и немате проблем.Статистика е веќе нешто друго.
Мислам дека е zephyr.ugent.be, па треба да се регистрираш, па треба после и за предметот да се регистрираш... Најдобро знаат оние кои се на E-БизнисИма истакнато резултати за тие што полагаа финансиско сметководство.
Ќе ми ја каже некој како е таа страна zephyr?
Има истакнато резултати за тие што полагаа финансиско сметководство.
Границата е 29.
За тие што се Финансиско Сметководство, 29 поени не е граница за положен, туку граница со која можеш да полагаш втор колоквиум. На крај ќе ти ги собере сите поени и ако немаш за да положиш ќе ти каже, колега на испит...