Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој е тој e-mail? Напиши го тука.

Јас на 2-3 пати им имам пишувано на некои професори што не можев да ги најдам и ми вратија.

Не, не на факултетот или од некој професор.

Мој мејл, во пријавата напишав еден постар што не го користам ептен, и сега гледам дека и пасвордот го имам заборавено. И сега, ако нешто им текне од факултетот да ми пишат на мејлот јас нема да можам да прочитам...

Дали ќе го користат мојот мејл за да ме комуницираат или ради реда бараат мејл да се наведе?

E-mailот што се внесува во пријавата, го користат ли од факултетот за комуникација, или така, колку да се каже дека имаме e-mail наведено?
јас им остадов и меил и телефон, па по телефон искомуницираја со мене :pipi:
за правен зборвам инаку

Точни се предметите на сајтот што се ставени за смеровите? За овие всушност ме интересира.
Денес кога се запишував на менаџмент, имав да одберам и изборен предмет, а на сајтот не пишува дека во прва година ќе имам изборен предмет.Патем, одбрав социологија.

Точни се, а тоа со изборниот предмет ме чуди, тоа да не е нешто ново па?

Точни се, а тоа со изборниот предмет ме чуди, тоа да не е нешто ново па?

Имаше 3 изборни: социологија, основи на е-бизнис и еколошки менаџмент.Овој последниот наслушнав дека бил нов, не знам колку е точно.
А не би ме чудело ако прв пат се избира, таква генерација сме.За нас секогаш има нешто ново и непознато.:pipi:

Имаше 3 изборни: социологија, основи на е-бизнис и еколошки менаџмент.Овој последниот наслушнав дека бил нов, не знам колку е точно.
А не би ме чудело ако прв пат се избира, таква генерација сме.За нас секогаш има нешто ново и непознато.:pipi:

Од оваа година се променети наставните планови и програми. Новите ги нема на веб.

Ние не биравме никакви изборни предмети во прва, дури во втора.
Тоа е нешто ново. Значи имате еден плус предмет, повеќе отколку што ние имавме во прва.

На нашата генерација прбуваат се што е ново... :) Навикнати сме.

од изборниве одбрав основи на е-бизМис, некако најинтересно ми звучеше иако немав поим за што се работи. да не знае некој поискусен која е најдобра опција од тие 3 (еколошки мгмент, основи на ебизмис и социологија) или сега прв пат на нас ни ги лупаат ?!

Социологија мислам дека би ви бил најлесен.
Еколошки менаџмент има голема шанса да го предава самиот декан, а тоа не е арно.

Ja ni predmet birav ni nisto! Izgleda na mojot smer (e-biznis) nema izboren predmet! A osnovi na e-biznis mene mi e redoven predmet vo prva

Ги имав негде новите програми, ама не знам кај ми се. И не кукајте многу затоа што најтешкиот испит во сите четири години Основи на Маркетинг ќе ви биде изборен, за некои струки се разбира :) Некои зборуваат дека тоа ќе биде така и за тие што ќе бидат втора, ама ќе видиме за некој ден :)

Социологија мислам дека би ви бил најлесен.
Еколошки менаџмент има голема шанса да го предава самиот декан, а тоа не е арно.

:vozbud: ај нека ми е на здравје :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom