Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој ми спомнал дека user/pass се поврзани со индекс/матичен, ама никад не сум пробал.

А за тие 500 денари, да ќе добиете картичка, но никогаш нема да ја искористите. Лабораториите или се отворени (па не треба картичката) или се со клуч затворени (па картичката е сосема џабе).

Добредојдовте на Економски... каде 4 години ќе полните нечии џебови, а по пат ќе научите нешто и за својата струка, а богами и за живот :)

Ај ќе пробам неделава дали е точно ова за user/pass.

ок, јас сум примен во приватна квота на сметководство и ревизија, 12ти сум на листата. финансирањето чини 600 евра. е сега може ли некој официјално ( ако ја тупам на темата нека пише ПП ) да ми каже колку пари треба да однесам, за првиот ден,за вториот, и слично?
и друго прашање, за слики јас малку се заебав, се е затворено моментално, цел ден фудбал гледам, понеделник неработен а у вторник треба да сум во СК. дали може да однесам слики од матурската, и колку на број/формат?

Колку што глеам убаво ти има напишано @Mainframe само треба да си земеш уште плус 100 евра.

Утре треба сите да потпишат изјава, и оние во државна и оние во приватна квота нели?
Ќе ми потврди некој?:jaj:

На вебот пишува:
-----------------------------------------
Прием на студенти

Се известуваат студентите кои се примени во прва студиска година на Економскиот факултет во учебната 2008/2009 година дека:

• На 09.09.2008 година до 16 часот треба да пополнат изјава со која се согласуваат да се запишат на факултетот.
  • На 10.09.2008 година треба да пополнат договор за упис.
Изјавата и договорот мора да бидат пополнети лично од кандидатот кој е примен.

--------------------------------

Ако не сте од Скопје, бујрум двапати ќе си дојдете еднаш само за потпис. Вторпат за потпис и плаќање.
Зошто вака... незнам. Лани се си беше во ист ден.

леле бе не свакам ... зашо 2 пати? не можам у еден ден се да си напраам? не дека далеку ми е али шо к*р 2 пати ... ај ако знае некој нешо поеке за ова слободно нека пише хехех

Е што има веќе да се знае, 9-ти е.
Дојдете си денес да потпишете, и утре пак, тоа е тоа.

и неколку сати плус неколку стотини денари пат за тие шо не се од Скопје...

и неколку сати плус неколку стотини денари пат за тие шо не се од Скопје...

навикни ова е економски ке се случуваат и поглупи и побесмислени работи

znam deka site ste sega okupirani so upisot.ama ima li nekoj sto polagal angliski 2 vo juni? dali bese oticki pismeniot del i po kolku denovi e usnoto? pretpostavuvam prvo usno ke se polaga angliski 1 pa posle nie 2.vo sekoj slucaj bilo kakva informacija bi bila od korist

E-mailот што се внесува во пријавата, го користат ли од факултетот за комуникација, или така, колку да се каже дека имаме e-mail наведено?

Кој е тој e-mail? Напиши го тука.

Јас на 2-3 пати им имам пишувано на некои професори што не можев да ги најдам и ми вратија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom