Кој смер?Lele luge kolku se nerviram!!! So 96 boda ja sum u privatna kvota!!!!
Lele luge kolku se nerviram!!! So 96 boda ja sum u privatna kvota!!!!
Добредојде.Lele luge kolku se nerviram!!! So 96 boda ja sum u privatna kvota!!!!
Decki otidov tamu, so tatko mi i gi broevme tie sto se predm mene so poveke bodovi i jas sum 44 negdeka, sto znaci deka sum vo privatna!!! Toa e samo na mojot smer imase edno 7-8 dusi so 100 boda!!!
Inace sum na e-biznis!!!!
Лани немаше матура,голема беше веројатноста многу народ да има со 100 поена,со сите петки од прва до четврта,а сега од матурата сите имат кикс.Добредојде.
Лани со 98,75...влегов во приватна
Добредојде.
Лани со 98,75...влегов во приватна
Немаше 7,8 туку 3,4 со 100 поени. Само мене ми е многу чудно тоа како некој може да има 100 поени. Нели тоа значи и дека ги положиле СИТЕ предмети со СИТЕ можни бодови (ниедна грешка!) и секако имале СЕ петки сите 4 години? Може некој да ми го објасни тој феномен?Decki otidov tamu, so tatko mi i gi broevme tie sto se predm mene so poveke bodovi i jas sum 44 negdeka, sto znaci deka sum vo privatna!!! Toa e samo na mojot smer imase edno 7-8 dusi so 100 boda!!!
Inace sum na e-biznis!!!!
100 поени имаат тие од приватните гимназии на пример Нова.Немаше 7,8 туку 3,4 со 100 поени. Само мене ми е многу чудно тоа како некој може да има 100 поени. Нели тоа значи и дека ги положиле СИТЕ предмети со СИТЕ можни бодови (ниедна грешка!) и секако имале СЕ петки сите 4 години? Може некој да ми го објасни тој феномен?
После сесијата, а сесијата е до 20-ти.100 поени имаат тие од приватните гимназии на пример Нова.
Тие секоја година полагаа годишен испит затоа не полагаа матура како вас.И затоа и имаат 100 поени.
А да прашам јас дали знае некој кога можеме да се запишам 2 година, односно да запишам 3 семестар.
Колку што знам можеш да запишиш некаде крајот на Септември, почетокот на Октомври. Така беше лани, сега не знам како ќе биде.100 поени имаат тие од приватните гимназии на пример Нова.
Тие секоја година полагаа годишен испит затоа не полагаа матура како вас.И затоа и имаат 100 поени.
А да прашам јас дали знае некој кога можеме да се запишам 2 година, односно да запишам 3 семестар.
100 поени имаат тие од приватните гимназии на пример Нова.